Originally Posted by
barbaros_
18.02.2019 günü itibari ile kozaa nýn 5.39 luk fiyatý ile deðeri 349 milyon eurodur
elindeki kozal hissesi 48.14 tl lik kozal fiyatý ile elinde 550m euroluk kozal hissesi var.
elinde en az 200m euro luk oteli var.
elinde çok deðerli giresun konaklý bölgesinin %70 hissesi var.
elinde antimuan madeni var.
aslýnda þirkete baktýðýmýzda 30.09.2018 yýlýnda çalýþan iþçi sayýsý 2 dir.
4 yönetim kurulu üyesi 3 üst yönetim kurulu üyesi vardýr.
ilk 9 ayda genel yönetim gideri 126 milyon tl dir
ilk 9ayda arama faaliyetleri için harcana para 26 milyon tl dir
yani kýsaca arama faaliyetlerinin 4.8 katý yönetim gideri olarak harcanmýþtýr.. dünyada böyle bir maden þirketi varmý bilmiyorum.
yönetim giderlerinin bu kadar arama faaliyetinin nerdeyse 5 katý olan bir þirket.
eleþtirilerimi bu geceye sakladým...caným yandý. benim gibi caný yanan bütün ky sesi olacaðým.
çok deðerli bir otel var angel marmaris,bir inþaat þirketine kiralanmýþ,9 aylýk kira bedeli 2.625 bin tl.ucuz veya pahallý demiyorum. ama bu bilgiyi kap a nasýl göndermez yönetim kurulu.akýl alýr gibi deðil. lütfen otel iþinden anlayanlar muðla bölgesinde angel marmaris gibi bir otelin 9 aylýk liralama bedeli söylenen fiyatla uyumlumudur.
giresun konaklý projesinde hiç bir ilerleme kaydedilmeiþ,yol açýlmýþ diyor,komediye bakarmýsýnýz. yol açýlmýþ. giresun belediyesine veya köy hizmetlerin söyleseydiniz onlar size açardý. ülkenin milli rezervi orda yatarken hala sondaj çalýþmalarý için 2019 planlanmakta diyor.niye 2019 un bir özelliðimi var,uðurlu rakamýnýzmý.
ülkemiz ciddi anlamda bir krizden geçerken,ülkenin en önemli maden çýkarma þirketlerinden bir tanesi,sondaj planý yapýyor..plan istemiyoruz. icraat istiyoruz.
bizler bu þirketin sahibiyiz. sizler devlet tarafýndan atanan kayyumlarsýnýz. görevinizi hakkýyla yapýn,eðerki görevinizi ihmal ederseniz,Yüce Türk adaleti önünde hesap vereceðinizi unutmayýn.
bugün kozal yönetim kurulunun rezerv miktarýný açýklamasý,hele hele kötü bilançodan sonra,hangi amacý taþýmaktadýr. açýklamadan sonra hissenin daha çok deðer kaybettiðini dakikalar içinde gördük.
72.000 ons 4.ç çýkarýlan altýn,çok kötü bir rakam deðil. ama vergi dairesine verilen rakam ile 9 aylýk konsolide bilanço arasýndaki kazanç çok kötü.. merakla 12 aylýk bilanço rakamlarýný bekleyeceðim.
Petrol Coðrafyasýnýn tam ortasýnda olup zýrnýk petrolumuz olmamasý dünyanýn en pahalý petrolunu tüketen bir ülke olduðumuzu düþünürsek o kadar kolay deðil yer altý kaynaklarýný kafamýza göre çýkartmak kanýmca o yüzden tüm bu mýzmýz hareketler
Beyler burada bulunmamýn sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaþlarý 22 kez daha düþünmeye yönlendirmek hisseyi almýþla ölmüþe ise çare bulunmaz
Yer Ýmleri