Suç bizde arkadaþlar hiç boþuna dovunmeyelim bu amk kaðýtlarý kayyum tarafýndan yönetiliyor adamlarýn sknde olmaz kozaa nerden nereye düþtü bir Allah ýn kuluda da çýkýp ta açýklama yapma geregi duymadý daha neyin derdinde yýz bugünde çarptilar aslýnda sabahtan belliydi kademelerý full doldurmuslar gitmemesi için ellerinden geleni yapiyorlar
25 Þubat 2019, P.tesi...Günlük kapanýþlar....
![]()
Þu pastaya yüzde2 eksi komedi. Ama yemezler yarýn ciddi bir aselsan yükseliþi veriyorum. Genelde bilanço açýklanacaðý gün yüzde 4/5 ler yapabiliyor. Yani fiyatlamadan girdiðini görmedim. 23-25 arasý yteri kdar fiyatladý diyemeyiz.
Her durumda yarýn akþam veya çarþamba 10.15 e kadar tutarým elimde. Sonrasý yok...
Sent from my iPhone
citinin hareketlerini görseydiniz,kaðýdý satma amaçý deðil sadece basma amaçlý sattý,bundada en iyi alýcý gara olunca açýkçýlar doluþtu a1 gibi çok tahat kaðýdý satmadan düþürdü.
amaçlarý alttan toplamak.kozaa temel olarak çok çok iyi bir kaðýt.ederinin 3 te birine iþlem görüyor...detaylý açýklamýþtým. sýkýntý yok 3 ileri 2 geri yapýp ky elinden yüksek fiyattan sattýklarý toplamaya çalýþýyorlar. bunu seansý birebir izleyince çok net görünüyor
kannatim odurki aselsan, thyao ve kozalaklarý bu hale getiren ayný tayfa.
Yer Ýmleri