seçim sonrasý merkezin faiz düþüreceðine kesin gözüyle bakýyor piyasalar..
bu durumda faizden kaçan paranýn dolara gideceði düþünülüyor ama zaten yerli yatýrýmcý çoktan dolarda pozisyon aldý bile ve dolar alacak daha fazla bir pozisyonlarýda yok. seçim sonrasý bu yerli yatýrýmcýnýn dolar beklentisi 7 tl olmasý ama bir süre sonra dolarýn yükselmediðini görüncebu yatýrýmcýlarda ufaktan satýþa geçecek.
faizler düþünce borsa pozitif etkilenir çünkü pek çok yatýrýmcý kredili iþlem yapamýyor faizler yükse olduðu için bu kiþiler faizler düþünce kredili iþlemlere geçiþ yapacak buda borsada alýmlara sebep olacak.
Beyler burada bulunmamýn sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaþlarý 22 kez daha düþünmeye yönlendirmek hisseyi almýþla ölmüþe ise çare bulunmaz
Trafikteyim þu rakamlarý tek mesaj da yazsanýza abi. Kozalaklarýn bilançosu ne gelmiþ?
Þu bilanço okumayý da ufacýk öðrenelim arkadaþlar. Ortaklýk yapýsýný bilmediðiniz koza grubundan hisse almýþsýnýz þimdi 35m bilanço nerede kaldý diyorsunuz þaþýrýyorsunuz. Sizin iyiliðiniz için söylüyorum.
Sent from my iPhone
Bu kagitlarin bilanco fiyatladigini gormedim. Hadi spek utandir bizi.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum kanatimce siyaset ve dis gelismeler iyi takip edilmeli asagidaki gapi kaptmaya yonelecektir. VÝOP cu arkadas varsa KCHOL asa yonlu ilk patlamasi gereken hisse, cunku 18.80-81 adamlar kirdirmadilar mal usutune mal yigdilar.Bir haftada 16.90 dan 18.80 soluksuz geldi tum indikatorleri satken dusmek yerine hep yukari cikti oneri degil sesli dusuncemdir.
Yer Ýmleri