Elinize emeðinize saðlýk deniz hocam müsait olduðunuzda THYAO yorumlarsanýz memnun oluruz hayýrlý akþamlar
Elinize emeðinize saðlýk deniz hocam müsait olduðunuzda THYAO yorumlarsanýz memnun oluruz hayýrlý akþamlar
Hocam iyi akþamlar. Geçen günde farketmiþtim baþka bir grafiðinizde, ama üstünde durmadým.yarýn matriksi arayarak bu saçmalýðý soracam zaten. Þöyle ki , sizin grafiðinizin investing çizimi ayný sonucu veriyor.Ama gün içi matriks grafiði ile hareket ettiðimiz için sýkýntý olabilir. Mevcut kayýtlý grafik yerine yeni bir grafikte açtým , sonuç ayný. Hem grafikte bir kesit bizde görünmüyor.. Dolayýsýyla günlük grafikteki yükseleni kýrma görüntüsü bizde tam sýnýrda. sizde o bar çok uzýn olunca dikkatimi çekti.neden böyle , 2 grafiðide paylaþarak fikrinizi rica ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Deniz hocam sizin grafiðinizdeki kanal içindeki mavi düþenin baþlangýç çizgisi bizim grafiklerimizde hiç görünmüyor ..
Teþekkür ederim hocam..güncellemeyi bizmi yapmalýyýz böyle ..
Deniz hocam merhaba,
Ben de tradingview'da SODA'yý çizdiðimde hala desteðin üzerinde görüyorum. Acaba nokta seçimlerim mi hatalý, kontrol edebilir misiniz? Teþekkürler...
soda.jpg
Yer Ýmleri