Bu hissenin sorunu temel veya teknik deðil.
Baþka sorunlarý var...
Eðer devlet bu hissenin gerçekten 25 milyar dolar olmasýný istiyorsa yapýlan tüm iþlemleri mercek altýna almalýdýr.
Düpedüz manipülasyon yapýlýyor..
Bu hissenin sorunu temel veya teknik deðil.
Baþka sorunlarý var...
Eðer devlet bu hissenin gerçekten 25 milyar dolar olmasýný istiyorsa yapýlan tüm iþlemleri mercek altýna almalýdýr.
Düpedüz manipülasyon yapýlýyor..
10,065 dolar þirketin bugün ki gerçek deðeri. Ýþte bu yüzden Turkcell ile baðlandýk hayata. Bu fiyat varlýk fonunca kontrol paylarýný teþkil ettiði için deðerleme raporlarýnda çýkan þirketin güncel gerçek deðerini yansýtýyor. Finlilerin hisseleri ise gerçek deðerinin 4 de 1 fiyatýna alýnmýþ. Azýnlýk hisseleri olduðu için kol kesip çýktýlar.
Burada boþ beleþ yazýlar çok fazla, ky nin kafasýný karýþtýrmaktan baþka iþe yaramayan hissesi de olmayan cahil cühela dolu. Muhatap olmaya dahi deðmez.
Hayýrlý uðurlu olsun
Cahillik mutluluktur!
540mil lot hisseye 2dolardan fiyat biçilmiþ. Birileri yine haberi önce alýp karanlýkta bastý. 1 lotu 10,65 dolar edecek hisseyi karanlýk odada 16.20ye milyonlarca lot sattý. Bakalým filmin sonu ne olcak. Bu hissenin fiyatýna 10,65 dolar fiyat biçmek de, 2dolar fiyat biçmek de, 1dolara varlýk fonuna satýldý demek de, gerçekci fiyatlar deðil.
Kap : TCELL
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçmiþ Zaman'da ,Önce Türk Telekomu,Sonra Telsimi yeyenler,Bu zamanda da Türksele göz dikmiþlerdi ,ve Nihayet amaçlarýna ulaþtýlar..
Bakalým bu iþin devamýnda kimin cebi þenlenecek..
Bir kaç ay sonra belli olur...
Þimdilik kenardan izleyelim..
Þu an yapýlacak her yorum havanda su dövmek gibi. Tvf halkbanký da 5.70den aldý halkbank þu an 5.02. 42milyar özkaynaðý olan halkbanký 5.02ye isteyen alýyo þimdi. Doðru düzgün internet bile yokken Türk Telekoma 25milyar dolar fiyat biçilirken, ülke nüfusu 85milyon olmuþ telekomun ederi 3milyar dolar þimdi. Turkcelli 25milyar dolara çýkaracaz derken, sanýrým alýþ fiyatýna bir çizik 10.65$ yazýnca bir anda 4.5milyardan 23milyar$a çýkýverdi. Yalan söylemeyen tek rakam cebine girendir. Fiyatý 10,65 dolar artýk diyenler o kadar para vermeyin, ciddi alýcýysanýz ben size 3dolara veriym![]()
Yer Ýmleri