Düzeltme yapýyorum. Yukarýda dediðim% 5 yüzde 10 olacak. Yani % 10 luk bir alýþa yüzde 2 lik düþüþ yaþanmýþtýr. Terbiyesiz ahlaksýz herif.
Düzeltme yapýyorum. Yukarýda dediðim% 5 yüzde 10 olacak. Yani % 10 luk bir alýþa yüzde 2 lik düþüþ yaþanmýþtýr. Terbiyesiz ahlaksýz herif.
Metronun elinde ne kadar var acaba takas daðýlýmý atabilecek birisi var mý ? Teþekkürler.
Þaka bir yana ne gudubet hissetmiþsin be
Akranlarýn ikinci-üçüncü defa süper hareket ediyor
Sende girsemmi? Kalsammý?
Çok sýkýþtý, her an patlayabilir, malýnýzý kaptýrmayýn
HTC One X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkese bol kazanç dilerim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkese bol kazanç dilerim.
17/10/2017 tarihinde Euro Menkul Kýymet Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.(EUYO) paylarý ile ilgili olarak 0,99-1,09 TL fiyat aralýðýndan 645.204 adet alýþ iþlemi ve 1,00-1,10 TL fiyat aralýðýndan 2.543.494 adet satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Euro Menkul Kýymet Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 17/10/2017 tarihi itibariyle %0,50 olmuþtur. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir. 17 ,, 10, 2017 tarýhý ýtýbarýyýýe payý %0,50 yaný elý boþ,,,demekký metronnun cýraklarý top cevýrýyorr,,,
Yer Ýmleri