Demokrat76: 104.550
Atýcýmetre Alyel Süper Ligi: 25 Þubat 2019 Pazartesi
tüccar: 104.444,44
izci: 104.188
Batýk: 103.033
avcý: 102.999
The Number of Participants: 5 Persons/Good luck
Banaspati: 103.141
Hepinize iyi geceler iyi tatiller...
varyemez 102251
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
must1955 103222
Günaydýn arkadaþlar.Bir sorum olacaktý.Baþka bir kiþiden.transtürk hissesi almayý düþünüyorum.Hesabýma virman yapacak,ben de ona parayý göndereceðim. 2 yýl önce kendi hesaplarýmdan iþyatýrmdan,þekeryatýrýma virman yaparken iþyatýrýma gidip iþlemler yapmýþtým..Yine benzer þey olmasý lazým diye düþünüyorum..Bilenler varsa,cevaplarsa memnnun olurum.virman ve nakit transferi nasýl olacak,güveni nasýl saðlayacaðýz.....Ben gerçi yarýn aracý kurumuma ,danýþacaðým... o satan kiþi diyor ki,benim aracý kurumum yapý kredi,bu kurumda cep telefonundan bile virman oluyor,ayný havale yapar gibi...doðrusu bana pek inandýrýcý gelmedi...var mý içinizde yapýkredi ile çalýþan...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Ýnternet Þubesi hisse senedi menümüzden gerçekleþtirebileceðiniz iþlemler
Gün sonunda kapatmak üzere portföyünüzün belli bir oranýnda tanýmlanacak gün içi alým limitiyle daha fazla hisse senedi alým yapmanýza imkan saðlayan gün içi iþlem yapabilirsiniz.
Hisse senedi alýmlarýnýzý kredilendirebilirsiniz.
Hisse senedi emirlerinize baðlayacaðýnýz ve ana emrinizin gerçekleþmesi durumunda borsaya iletilecek zincir emirler verebilirsiniz.
Ayný anda birden fazla emri iyileþtirebilirsiniz.
Online Analist'ten ve mobil iþlem kanalý Borsacepte'yle hisse senedi iþlemi,
Hisse senedi virman iþlemleri yapabilirsiniz
Yapý kredi yatýrým sitesinden alýntýdýr. Detaylarý araþtýrmakta fayda var.
Yer Ýmleri