Günaydýn arkadaþlar....Benim için kara bir gün ve günler oldu.Seçimde görevliydim,üyemin birine dedimki ,araba sürmesini biliyorsan,sen benim aracýmla gel.dönüþte rahat dönelim diye.tamam dadi,gideceðin yeri bilmiyorum ,ama görevli olan belediye otobüsünü takip ederim dedi.Tamam dedim ruhsat ve anantarý verdim.saat 10 da yola çýktýk...belediye otobüsü þoförü ,otobüsü çok hýzlý kullanýyordu.hatta yanýmdaki arkadaþ bu ne hýz böyle dedim,adamýnacelesi varmý gibi...aklýmada geldi ,arkadan takip eden ,araç veya araçlar varsa tehlikeli diye....neyse vardýk torba teslim yerine.görevli polis,kapýlarý açtýrmýyor.hayýrdýr falan...otbüste bir tane sahipsiz torba varmýþ,sahibi gelmeden sizi indirmem dedi...10,15 dakika sonra ben üyemi aradým,ne yaptýnm diye.aðbi küçük bir kaza yaptým demesin mi,,,baþýmdan kaynar sular döküldü...meðer benim üye,önünde yine bir sandýk görevlisi olan araca arkadan çarpmýþ..o aracý sahibi orda olduðu için ,bizi býrakmýyorlar..neyse yarým ssat sonra gibi geldi,biz otobüsten indik.bir yandan da kaza yerine polis çaðýrmýþlar,bana beyefendi hemen gelin yoksa araçlarýnýzý yeddiemine kaldýrtacaðým..ben þu torbayý teslim deyim falan ,filan...otobüste o kadar polis var d,urumdan haber,bizlere öncelik verdirtip teslim kuyruðunun en önüne aldtmadýlar...neyse en sonunda kendi çabamýzla ,torbayý teslim ettik.....Gittim kaza yerine,otobüz kýrmýzý ýþýkta sert durmþtu,onun arkadýndaki de durunca benim elemanda ,arkadan ona bindirmiþ...ekip arabasý orda...Meðer benim üyenin ehliyeti yokmuþ.olmadýðý için de 2018 lira para cezasýný ona teblið etmiþler,bana da aynýsýndan eve gelecekmiþ...ehliyetsiz araç kullandýrdýðým için de ne kaskom ne de trafik poliçem ödeme yapmazmýþ,yapsa bile ,asýl suçlu ben olduðum için benden tahsil edermiþ...üyemin durumu,fakir ondan tek kuruþ talep etmem.onun cezasýný da ben ödeyeceðim.bana en baþtan deseydi,ehliyetim yok diye..bunlar olmazdý....en az 12-13 bin gidecek,,,belki 20 yi ble bulabilir..karþý tarafýn aracýný nerde tamir ettireceði önemli olacak..yetkili serviste yaptýrýrsa daha pahalýya mal olacak...Þanssýzlýk hiç yakamý býrakmýyor arkadaþ...sabaha kadar uyku yok...ha niye bunlarý yazdým,her zamanki gibi içimi dökmek için,siz de beni seversiniz eksik olmayýn...Salýn siz benim yaptýðým haytayý yapmayýn ,tanýmadýðýnýz birine,hele de ehliyeti olmayana sakýn aracýnýzý teslim etmeyin.kalýn saðlýcakla...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri