Satip gittikten sonra burada 5.5 olacak diye yazmanın manası ne ? Öyleyse buyur tekrar satin al.
Keşke 5.5 olsa...
Ama yuksek olasilikla temettuye 4.5 civarında girer;
Temettuden sonra da 3.90 - 4 tl
Y.t.d.
5,50 ye kadar çıkma potansiyeli olabilir dedik..kesin oraya çıkacak demedik...çıkış nedenlerini de kendimce söyledim...bu gün çok iyi olduğunu düşündüğüm bir hissede biraz da yüksekten pozisyon aldık..bakalım nasibimizde neler olacak...ben hepimize başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hocam sizin hisse seçim kriteriniz nedir? Merak ettim... Hisseden çıkış kriterinizi öğrendik ama girişi neye göre yapıyorsunuz? Mahsuru yoksa paylaşabilir misiniz?
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
yatırımlarını yapmış , ciro ve karını önümüzdeki zaman diliminde artıracak olan şirketleri tercih ediyorum...tabi yapacağı ciro ve karın da sürdürülebilir olması lazım...yani tek seferlik olmaması lazım...işte 3,90 dan durdoyu aldığımızda durumu buydu ...sonra gelen vergi dairesi beyannamesi düşüncelerimizi doğruladı...durdoda 7,52 lere kadar bir çıkış oldu..şu aralar ise teknik olarak hala satış baskısı altındadır...onda doların çıkması bir miktar negatif etki yapıyor..geri çekilmesinin nedeni doların nereye kadar çıkabileceğinin henüz kestirilememesidir...tabi çok da çıkmıştı düzeltmesi de o nisbette sert oluyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
şu anda bu gün aldığım hisse de potansiyeli çok yüksektir...geçmişte nasıl ki durdoyu sevmiş isem şu anda onu da o şekilde seviyorum..ama aralarında tek fark var...durdoya aşık olmuş ve zirvelerinde dahi duygusallığa bağlayarak satmamış idim..ama bu sefer aşık olmak yok...bir ky gibi ne gerekiyorsa onu yaparım...tradeyi uygun görürsem çekinmem...
Sinsi spek bugün 51 lotunu aldım artı 26 TL temettü 17 nisana kadar hedefim 500 lot artı 265 TL
Endeks eksi diye artı olmasin aman diye yirtiyorsun bir yerini ama taktik değiştirdim hergun en az 20 lotunu carpsam ne iyi olur benim icin
Yer İmleri