Ýyi bir borsa takipçisi için su anda kendi kategolisinde en ucuz en iyi hisse.ensesi kalýn biri çýkarsa o zaman tahtacýnýn baskýsýný görürüm
yatýrým tavsiyesi deðildir.görüþlerimdir
Ýyi bir borsa takipçisi için su anda kendi kategolisinde en ucuz en iyi hisse.ensesi kalýn biri çýkarsa o zaman tahtacýnýn baskýsýný görürüm
yatýrým tavsiyesi deðildir.görüþlerimdir
Kimsenin olmamasý ve sessizlikten de belli zaten. 3.75 destek yapýp 3.80 üstü kalýcý olursa yeni hedefler düþünülebilir aksi halde 3.20 - 3.60 arasý gider gelir. Þahsi fikrim saðlam bir abi bu sessizlikte silip süpürüp düzlemesi gerekirdi. Takas dökümü nasýl acaba? Toplu mudur, toplanmaya devam mý ediyordur ya da daðýtýlýyor mudur ?
Bu sessizlik hayýr olsun inþallah iþlem hacmi iyice daraldý benim beklentim yukarý yönde ytdr
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu alacak iþi ne durumda hic mi geliþme yok 80 -90 milyon tl alacak vardý ne alemde bu alacak mevzu ne zaman bitecek bu iþ bilgisi olan varmý yoksa bu alacaðýn üstüne su mu içildi neden bir açýklama yok 4 yýl mý 5 yýl mý oldu neden bir karar yok bu avukatlar ne iþ yapýyor küçük yatýrýmcýlarýn zararý ne olacak 80 - 90 milyon alacak gelse kasaya hisse bu fiyat olurmu neden yönetim hisse adam gibi sahip çýkmýyor küçük yatýrýmcýyý korumak diye bir kanun yokmu 80 milyon tl bataðý biz mi verdik yönetim mi verdi 80 milyon tl batak veren yönetim neden 8 milyon verip de geri alým yapmýyor
80 milyon batak veren yönetim
Neden küçük ortaklarý için 8 milyona kýyamýyor
Paranýz madem çok deðerli batak verdiðiniz 80 milyonu neden alamýyorsunuz
Madem alamýyorsunuz küçük yatirimcilar için 2 milyon lot geri alým neden yapmýyorsunuz yazýk hemde çok yazýk günah kardeþim
Ytdr
Haftalýk takasda
199000 bin lot artý citibank devamý gelirse iyi olur ytdr
anamýzý aðlattýn haysiyetsiz hisse
Insan olan biraz hissesine sahip çýkar yol geçen haný yönetim borsaya açýlmýþ ne kendinden nede hissesinden haberi yok bir kaç çakal kafasýna göre fiyatý belirliyor yönetimde bakar kör olmuþ biraz gözünü açsa yönetim her sene 30 milyon kar payýný alsýn alkim kimya ama hisseye sahip çýkmasýn 5 milyon tl geri alým yapsa cakallar daðýlacak yazýklar olsun 30 milyon kar payý alýp yatýrýmcýsý zarar gormesindiye 5 milyon tl lik geri alým yapmayan tüm yöneticilere ytdr
Hisseye sahip çýkmadigi için tüm yönetimdeki olan þirket sahiplerine hakkým haram zýkkým olsun bize cektirdiklerinin iki katýný çeksinler kaç aydýr ayný spek zaten ******** bende patronlarý adam sanmýþtým yazýklar olsun
Yer Ýmleri