Hissenin yabancý oraný oldukça düþük. Dun itibari ile %3.65. Yerli aracý kurumlarýnýn vizyonsuzluðu ile hissede temettü harici para kazanmak pek mümkün olmayacak galiba. Hisse fiyatý artmadan temettü de ne kadar iþe yarayacak acaba?
Saygýlarýmla
Hissenin yabancý oraný oldukça düþük. Dun itibari ile %3.65. Yerli aracý kurumlarýnýn vizyonsuzluðu ile hissede temettü harici para kazanmak pek mümkün olmayacak galiba. Hisse fiyatý artmadan temettü de ne kadar iþe yarayacak acaba?
Saygýlarýmla
Evet temettüyü al otur deniliyor, biraz albaraka almýþtým, 5 civarý verip geçecektim, fýrsat maliyeti geçiriyor bir de oyalandýkça ona yanarým baþka biþey deðil.
Citi günlük yüklü alým yapsa satanlarý görecem ben nasýl geri alýyorlar týpýþ týpýþ.
Satýlan malý ilk dört aracý kurumun toplamasý iyiye iþaret. Akbankla olan tüm iliþkimi kesmeye gidiyorum.
Arkadaþlar, daha önce de yazdým. Temettü falan hikaye. Zaten temettü aldýðýnýz oranda hissenin fiyatý düþüyor. Tek gerçek hissenin fiyatýdýr. Su anda kendimizi avutacak hicbir þey yok. Þirket kotu mu? Kesinlikle deðil. Þirket mükemmel mi? Deðil. Ancak, bu fiyatlarda olmasý da mantýklý deðil. En azýndan 20 bin puan kadar yükselmiþ bir endekste 5 tl seviyelerini çok rahat aþmalýydý. Ancak, ak yatýrým ve yatýrým finansmandan iþlem yapan haysiyetli adamlar kimse anasýný aðlattýlar. Hissenin bütün göstergelerine tecavüz edip duruyorlar. Resmen ýrza tasaddi durumu yaþanýyor.
ASUS_Z00LD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah belâný versin. Lanet olsun seni aldýðým güne
ASUS_Z00LD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen temettü sonrasý düþtü , þimdi temettü öncesi düþüyor. Dileðimiz tersi olmasý ve bu defa temettü ile beraber toparlamasý ve arzu edilen seviyeye gelmesi.þuna eminim ki 5-6 olsun millet býktý ve portföyü boþaltacak. Sonra da dörtnala gidecek.
Yer Ýmleri