Ya bu nasýl iþtir arkadaþlar? Þu hisse 30 aydýr yerinde sayýyor olacak iþ deðil
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya bu nasýl iþtir arkadaþlar? Þu hisse 30 aydýr yerinde sayýyor olacak iþ deðil
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sözün bittiði yerdeyiz biraz geri alým yapýldý yine ayný baský var kardeþim satýþ tarafý meþhur 17 bin lot ve 18 bin lot alislar 100 lot 50 lot bu þimdi o çocukluðu deðilde ney
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten insan üzülüyor. Beþ para etmez hisseler Son üç ayda yüzde yüz yükseldi. Fakat þu hisse 30 aydýr kan kusturuyor millete. Yemin billah biraz para kazansam yakinlarimdan ihtiyacý olanlar var. Lakin býrak kanmayýn 1 yýldýr devasa bir zararla bekliyorum. SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden atma diye bir arkadaþ yazýyordu alacak mevzusu için 2020 yýlýndan önce alamaz diye 2020 yýlý da geldi bakalým alacakmý 90 milyon civarý bir alacak ytdr
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar,
bana kalýrsa o parayý almasý zor gibi. neden derseniz, çünkü þirket batmýþ vaziyette. zaten davalarý alka kazanýyor ama ortada tahsil edilebilecek bir para veya gayrimenkul olduðu þüpheli. büyük ihtimalle interpap denilen þirket varlýklarýný bir þekilde kaçýrmýþtýr. o nednle ben oradaki alacaðýn tahsil edilebileceðini sanmýyorum.
Sirket sahiplerinin gayrimenkulleri ipotekli diye bir arkadas yazmisti.Haciz uygulanabilir dogruysa da daha kac yil sürecek böyle adalet mi olur.SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Maalesef bizde hukuk çok ilginç. Babam dekorasyoncuya 18 bin tl kaptýrdý. Daha baþka insanlarý da dolandýrmis. Babam savcýlýða baþvurdu savcýlýk hiçbir þey yapmadý. Þerefsiz dolandýrýcý baþkasýnýn dava etmesi yüzünden sadece 1 ay içerde kaldý. Bizim para uçtu gitti. Bizde hukuk böyle. Vergini hiç aksatmadan yatýrýrsýn ama millet vergi falan vermez. Fakat yine de sürekli af gelir ve ayný kiþiler ayný yine yaparlar bu böylece sürer gider. Bizler de salak gibi milleti finanse eder dururuz.SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri