Aðzýn bal yesin
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aðzýn bal yesin
ortak bu benim sadece þahsi görüþüm. çok heveslenmemek lazým. ne de olsa 2 yýldýr millete kan kusturmuþ bir hisseden bahsediyoruz. ancak endeksin genel durumuna baktýðýmda umutluyum. zira birçok hisse tarihi zirvelere geldi. ayrýca yükseliþin genele yayýldýðýný görüyorum. bu nedenle endeksin baþta thy, asels, eregl be petkm olmak üzere aðýr top hisselerin desteðiyle yükseleceðini düþünüyorum. alkanýn da büyük resimdeki üçgeni yukarý kýracaðýný düþünüyorum. þayet bu olursa fiyatý katlama ihtimali yüksek gibi. tabii bilanço desteðinin de olmasý lazým. bu arada patronun alým yapmasý da çok ilginç. son söz: dow jonsun da 30 bin seviyelerine gelme ihtimali çok yüksek. ondan sonra da tüm dünya borsalarýnda bir resesyon veya baþka bir nedenle 1, 1,5 yýla kadar yayýlacak ve yuzde 30 veya 40 civarýnda düþüþler olacaðýný deðerlendiriyorum. ama tabii kendi fikrim :))
Vesbe de böyle durdu durdu sýkýlar sýkýntýlar 10 lira larda hisse oldu 1 haftada 20 tl
Hadi Bakalim adim adim hedefe .....piyasalar bozulmazsa güzel bir trende gibi.
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Evet bugun yukari gidis var alka uzun vadeci icin iyi bir hisse bana gore Al sat tut tavsiyesi degildir
Spek koyunlarini arýyor kaybettiði hisselerini kaybettiði koyunlarý ahira koymadan götüremem diyor kurt kaptý koyunlarý spek kurt yedi alkalari [emoji4]
Yüzde 4 düþmeyi gerektirecek ne oldu? Bilen var mý?
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En çok düþen hisseler arasýna girmiþiz yine hey Allahým sen sabýr ver
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri