Ak yatýrým hisselerini bitirdimi Haftalýk takasta ne oldu acaba?
Ak yatýrým hisselerini bitirdimi Haftalýk takasta ne oldu acaba?
Zýkkým olsun gitsin pislik herifler. Balta sapladilar hisseye. Bi de analist toplantýsý yaptilar sorsanýz. Olumlu rapor sundular piyasaya vicdansýzlar. Halk yatýrým aynýsýný yaptý. Fiyat verdi hisseden sata saat çýktý. Ak toplantý yaptý. Sata sata çýktý. Kim bi þey derse hisseyi o baltaladý.
Kardeþim katýlýyorum. Direk götürmektense kademeli kademeli götürüp , karý cebe koyup aþaðýya basýp geri topluyorlar. Dalgaya uygun yerde binip inenler olduysa þu an ikili hanelere gelmiþ gibi kazanç saðlamýþtýr. 6.3 lerden 2.9 a vurdu. Tekrar 5.20 ye aldý. 3.80 e vurdu ve þimdi tekrar bilinmeyen bir yere götürüp bilanço ile beraber salacaktýr aþaðýya . Kaðýdýn karakteri : bilanço iyi yada kötü farketmez bilanço açýklanmadan satmalýsýn. Temettüye kadar bekle gör, verilecek günden 2-3 seans önce sat þeklinde mantýkla çalýþýyor. Esas ne yapacaksa bilanço açýklanmadan önce yapýyor. Buna uygun hareket etti daha önceki dönemlerde
Ben bilanço açýklandýktan sonra yükseliþini iki çeyrekte gördüm. 2016 yýllýk bilanço son çeyrek karý ile. Bir de 2018 üçüncü çeyrek. Aradaki hiçbir bilançoda bu þekilde yükselis yapmadý. Süper bir hasýlat faaliyet kar gelmediði müddetçe aþaðý basýldý. Eðer ki son çeyrek ile 60 milyon ve üzeri kar gelirse onu da yedirmezler bana göre dediginiz gibi sayýn Sabir42. Öncesinde alýp sonrasýnda bilanço ile gelenlere verirler. Ayný teraneler. Yanýltýr bizi inþallah. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
4.40i yine geçemedik. Gün içinde geçemezsek yine hüsran yaþayacaðýz.
ASUS_Z00LD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin %2 yaptýðý bir günde yine zarar yazýyoruz. Allah belaný versin
52 haftalýk ortalamasý 4.02
Yer Ýmleri