Ben bu tip hisselerin aþaðýya düþüþlerinden endiþe etmem. Çünkü þirketin sermayesi 52.500.000 lira.
Altý aylýk bilançodaki kârý ise 45.306.125 lira. Neredeyse sermayesi kadar kâr elde etmiþ diyebiliriz.
Ben bu tip hisselerin aþaðýya düþüþlerinden endiþe etmem. Çünkü þirketin sermayesi 52.500.000 lira.
Altý aylýk bilançodaki kârý ise 45.306.125 lira. Neredeyse sermayesi kadar kâr elde etmiþ diyebiliriz.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Alman Baþbakaný ve Dýþiþleri Bakanýnýn, doðu akdeniz ile ilgili olarak, Yunanistan'ýn yanýnda yer almasý ve AB ülkelerini Yunan tarafýnda yer almaya çaðýrmasý ve de Eylül ayýnda Türkiye aleyhine yaptýrýmlarýn AB komisyonunda görüþüleceði yönündeki beyanlarý piyasayý biraz sarstý.
Piyasalar bir türlü rahatlamýyor, her haber olumsuz etkilemeye baþladý :(
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Takaslara bakýldýðýnda küçük yatýrýmcý son iki ayda 4 milyon a yakýn satmýþ alanlar oyak. emeklilik fonu ve yabancýlar kalan kýsým hala dagýnýk o yüzden hala çok iþlem oluyor Bi iki ay daha geçsin iþlem tamam olur o da 3. Blançoya denk geliyor. Þirket tam kapasite çalýþýyor aksilik olmazsa 3. Çeyrek 60 70 arasý bilanço gelirse rahat yol alýr
Yabancýlar almamýþlar satmýþlar ancak son dönemde az biþey almýþlar. Bi de sayýn karayel bilgin varsa bu kagýtta yeniyim ilgi üzerine geldim. Bu takasta görünen iþ yatýrýmdan ziraat yatýrýma geçen 13 620 000 lot kimin þirketin sayfasýnda piyasada 10. 500 000 lot var diyor aracý kurumlarda yaklaþýk 23 620 000 lot var gözüküyor oyak fon ve yabancý toplamý 3.5 milyon gerisi bayagý dagýnýk duruyor.
Kur kapanýþlarý belli olsun saðlýklý tahmin yapýlabilir yýlý 100 ün üstünde tamamlayacaðýmýz netleþiyor artýk.
CLT-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden çok þey bekliyorum. Ýhtiyaç olan tek þey zaman ve sabýr
Yer Ýmleri