selam,
Geçmiþ yýllardaki faaliyet raporlarýnda göre 2024 son çeyrekte devreye almanýn tamamlanmasý gerekiyordu. Ancak ikinci çeyrek bilanço zamaný yapýlan KAP açýklamasýnda tedarik zorluklarý nedeniyle devreye almanýn 2025 ilk yarýsýna kaldýðý yazmýþtý. Döviz kuru düþük olduðu için ithal kaðýt baskýsý nedeniyle marjlar çok daraldý. Ama tam kapasite çalýþacaðýna þüphe yok.
Amerika kaðýt üretici fiyat endeksi de yukarý gidiyordu 2024 yýlýnda. Avrupa ve Türkiye için de ayný oranda geçerli midir bilmiyorum ama selüloz fiyatlarýnda da artýþ var.
yený yatýrým 2025 ýkýncý yarýsýan sarktý . yený ekýpman tedarýklerý ve bazý ekýpmanlarýn tedarýkýnde aksamalar þeklýnde açýklandý .
em nedneýyle oatay cýkan 2023 yýlýnda ký zarar sermaye artýsý ýle temzýlendý . su an gecmýþ yýl zararý yok .
06/12/2024 - 10/12/2024 tarihinde ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 6,68 - 7,50 TL fiyat aralýðýndan 2.237.913
TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 10/12/2024 tarihi itibariyle %0,324 sýnýrýna
ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Erken kalkan yol alýr))))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Yer Ýmleri