Erken kalkan yol aldý)))) millet uykuda))))
Erken kalkan yol aldý)))) millet uykuda))))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
13/12/2024 - 13/12/2024 tarihinde ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 8,17 - 8,27 TL fiyat aralýðýndan 500.000 TL
toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 13/12/2024 tarihi itibariyle %0,392 sýnýrýna
ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný : FERÝT KORA
Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý :
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
herkes alka ci olmus :)))))))
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Konu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Bildirime Konu Borsa Þirketi
Açýklama
: ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. : HAYIR
: ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. :
SÜREKLÝ BÝLGÝLERE ÝLÝÞKÝN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
24/12/2024 - 24/12/2024 tarihinde ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 8,35 - 8,54 TL fiyat aralýðýndan 1.050.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 24/12/2024 tarihi itibariyle %0,5349 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
: FERÝT KORA Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý :
Görevi :
Varsa Birlikte Hareket Eden Diðer Gerçek-Tüzel Kiþiler :
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný
Ýþlem Tarihi
24/12/2024
Alým Ýþlemine Konu Paylarýn Toplam Nominal Tutarý (TL)
1.050.000
Satým Ýþlemine Konu Paylarýn Toplam Nominal Tutarý (TL)
0
Ýþlemlerin Net Nominal Tutarý (TL) ( * )
1.050.000
Sahip Olunan Paylarýn Gün Baþý Nominal Tutarý (TL)
2.881.392,5
Sahip Olunan Paylarýn Gün Sonu Nominal Tutarý (TL)
3.931.392,5
Sahip Olunan Paylarýn Gün Baþý Bakiyesinin Sermayeye Oraný (%)
0,392
Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Gün Baþý Bakiyesinin Oy Haklarýna Oraný (%)
0,392
Sahip Olunan Paylarýn Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oraný (%)
0,5349
Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarýna Oraný (%)
0,5349
( * ) Net satýþ olmasý durumunda net nominal tutar negatif gösterilmektedir.
Ferit patron çalýþýyor )))))
26/12/2024 - 26/12/2024 tarihinde ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 8,61 - 8,70 TL fiyat aralýðýndan 803.754 TL
toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 26/12/2024 tarihi itibariyle %0,6442 sýnýrýna
ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný : FERÝT KORA
Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý :
Görevi :
Varsa Birlikte Hareket Eden Diðer Gerçek-Tüzel Kiþiler :
Yer Ýmleri