adam çalýþkan vesselam)))
adam çalýþkan vesselam)))
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
bugün yapýlan açýklama bu yatýrým baþýndan bu yana yapýlan açýklamalarýn en ilgýnci idi . bu zaman kadar hep süreci a4 / fotokopi kaðýdý üzerinden yorumladýk . ancak bugün gördük ki yatýrým 400 gr a kadar karton üretimini barýndýrýyor . ofset / ofis kaðýdý yaný sýra artýk karton çeþitleri de geliyor .
kapasite artýþý ýle býrlýkte urun cesýtlýlýgý alka yý baþka býr seruvene surukler .
27/12/2024 - 27/12/2024 tarihinde ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 8,71 - 8,73 TL fiyat aralýðýndan 280.000 TL
toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 27/12/2024 tarihi itibariyle %0,6823 sýnýrýna
ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Ad Soyad
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
ýsýnma turlarýna devam))))
31/12/2024 - 31/12/2024 tarihinde ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 9 - 9,01 TL fiyat aralýðýndan 137.798 TL
toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu
iþlemle birlikte ALKÝM KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 31/12/2024 tarihi itibariyle %0,70 sýnýrýna
ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
Yine almis baskan :)
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Kaðýt ürünlerine %10 ilave vergi getirildi.
ALKA ve KONKA alanlar yaþadý...
Yer Ýmleri