Bu kar rakamý ile çok fena ters köþe yaptý, alka bana göre bitmiþtir, bu yýlda en geç temettü den sonra durmam burada, bu patron þirketinden soðumuþtum, bu bilanço da bunu teyit etti ytd.
Bu kar rakamý ile çok fena ters köþe yaptý, alka bana göre bitmiþtir, bu yýlda en geç temettü den sonra durmam burada, bu patron þirketinden soðumuþtum, bu bilanço da bunu teyit etti ytd.
Evet Sayýn Karat ayný þekilde Alka maceramýz bitecek. Yok kar payý veriyormuþ düzenli olarak da yok temeli saðlammýþ da yok alacaðý varmýþ da mýþ da mýþ mýþ. Geçen yýl 5 liradan ver temettüyü sonra sal 2.90 a. Ne kaldý elinde insanýn ne temettü ne bi þey enflasyon da %20. Para eridi gitti.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Kaðýt üretimi ülkemizde zaten yetersiz. Sen de bu iþte bi yol katetmiþsin. Üretimi geniþlet çeþitlendir. Karý yatýrýmda kullan daha evla. Veriyor da ne oluyor. Görüyoruz.
Bugünkü belalimiz turkish yatýrým. Önüne gelene veriyor. Allah benim belami versin ki kareli almadim da gidip bu þirkete yatýrdým parayi
ASUS_Z00LD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapý kredi 2. sýrada takaslarda citi 5. liði koruyor. Garanti satmýþ demek biraz. Peki bu citi bu kadar manyak deðil herhalde burda niye duruyor. Temettüyü bekliyor herhalde. O da sonrasýnda satar gider.
bu yaþýma kadar türk malý bir a4 kaðit görmedim
neymiþ ekonomide yavaþlama gerileme varmýþ
kaðýt ihtiyacý her sene artýyor
ihtiyacýmýzýn 3 te birini üretiyoruz
baský var kaðýtta dewam da edebilirler uzun yapýp býktýrmasalar iyii
ALKA NIN AYRINTILI GELÝR TABLOSUNDA GÖSTERÝLEN VE YATIRIMCILARDA TEREDDÜT UYANDIRAN
"KARÞILIK GÝDERÝ HANESÝNDEKÝ 19.764.381,25 TL NÝN NEDEN YAZILDIÐI ÝLE ÝLGÝLÝ OLARAK " ALKA YATIRIMCI ÝLÝÞKÝLERÝNDE YETKÝLÝ OLAN MURAT BALPINAR'A ATTIÐIM MAÝL'ÝN YANITI AÞAÐIDADIR "
Finansal tablo dipnotlarýmýzda ve Özel durum açýklamalarýnda 2015 yýlýndan beri süre gelen Ýnterpap firmasýndan olan alacaðýmýz Döviz olduðu için 2018 yýlý içindeki kur farkýdýr. Muhasebe tekniði olarak karþýlýk giderlerine yazýlmakta ayný tutar kambiyo karlarýnda bulunmaktadýr. Dolayýsý ile gelir tablosuna etkisi yoktur.
Ýyi günler dilerim.
Murat Balpýnar
Yatýrýmcý Ýliþkiler Yöneticisi
Yer Ýmleri