Þöyle düþünün en çok düþeceði yer 2.80-2.90 býrakýn düþerse düþsün uzun vade düþünelim ve illaki ömür boyu düþmeyecek. Bize yaramaz ise torunumuza yarar.
Haklýsýnýz Sayýn Puma_532 ;
Borsada birileri Alka yý 2.80-2.90 düþürebilirler ;hatta daha fazla da düþürebilirler....
Çünkü Alka 2017 net dönem karýna göre 2018 yýlýnda % 59 daha fazla KAR ELDE ETTÝ....
Çünkü Alka 2017 Net satýþ rakamlarýna göre ,2018 yýlýnda % 55 DAHA FAZLA SATIÞ GERÇEKLEÞTÝRDÝ....
Çünkü Alka 2017 Faaliyet Karýna göre ,2018 yýlýnda % 96 DAHA FAZLA FAALÝYET KARI ELDE ETTÝ....
Çünkü Alka 2017 de verdiði temettü miktarýna göre ,2018 YILINDA % 58 DAHA FAZLA TEMETTÜ VERMESÝ SÖZKONUSU....
ANCAK DÜÞÜREYÝM DERKEN ELLERÝNDE PATLAYABÝLÝRDE.....
bazý açýklanan temettüler
soda fiyat 7.09 vereceði net 29 kuruþ
trkcm fiyat 3,73 net 11 kuruþ
tavhl fiyat 27,28 net 1.77
arçelik daðýtmayacak
ottokar 3 tl civarý
avisa 8.18 fiyat 47 kuruþ net
tamam bunlar dew firmalar ama alka þu an eski temettüyü daðýtsýn
38 kuruþ bunlarýn vermin den iyi deðilmi?
baþlayayan temettü takviminde iyi bir sýrada olursa benim tahminim ilk üçe girmesi yönünde
kaðýt burda kalmaz olmasa herhal 1 hafta da giderdim
birde temmettü nasýlmýþ ona bakýyým kalýþýmý uzattým:)
19 milyonun kasada olmasi lazim. Supheli ticari alacak olarak kaydetip bilancoda oynama yapmislar gibi duruyor sizin aciklamalariniza göre....Alacak tahsil edildiginde bu 19 milyonu döviz kur kazanci olarak yazip ayriyeten tahsil edilen parayida gelir yazmalari gerek diye düsünüyorum.
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Tüm satýþlarý borca girip karþýlýyorum. Herhalde herif deli oldu. 4.25-3.92 arasý aldýðým 45000 lotu satmam için baskýlýyor. Varsýn dursun satarsam þrfszm. Bir 50.000 daha alýp mezara kadar beklemezsem ne olayým. Cep to cep yaparken çaldým malýný spek bozuntusu... hadi git kumda oyna. Vaktim bol benim. Daha vereceksen alýrýz. Arkadaþlara da tavsiye eder borca girer aldýrýrýz.Biz inandýk bu fiyatlarý ve numaralarý yemeyiz.
Sn.Basbakan83...
Þirket interpap fimasýndan alacagýný döviz üzerinden takip ediyor.
Þirket 2017 yýlsonu ile 2018 yýlsonu doviz fiatý arasýndaki farký karþýlýk giderleri hesaba aktarmýþ.
Dolayýsýyla alacagýný eger alabilirse aldýgý tarihteki kur karþýlýðýndan tahsil edecektir. Bilgine./ytd
Yer Ýmleri