Sizlerede...
Sizlerede...
Þirket 2017 yýlý karýndan hissedarlarýna 1.000.lot için,
Brüt...609.49,tl....../ net ise...518.06,tl. temettü vereceðini açýkladý. Hepimize hayýrlý olsun..
Temettü ödeme tarihi....19.nisan.2019
---------------------
https://www.kap.org.tr/Bildirim/743069
Uzun vadede üzmeyeceðini düþünüyorum ama kýsa vadede arkadaþýn dediði gibi eziyet çektirebilir. Ýçeriden bilgi akýþý saðlanan ve önceden hisse safahatý hakkýnda tüyo alan kiþiler önce davranýp hisseye yön veriyorlar. Her zaman olduðu gibi ky en son iþ iþten geçince bilgi sahibi oluyor.
Paylaþýmlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz.
ya Allah aranýzdayým beyler bayanlar
Hayýrdýr gençler sizleri buraya çeken nedir? Temel mi temettü mü teknik görüntü mü? Uyuzdur bu ama vardýr sizin de bir bildiðiniz herhalde.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
[QUOTE=hasan polat;3216675]Kaan bey hoþgeldin bir zaman bir hissede beraberdik ama þimdi hatýrlamýyorum Ýnþallah sizin için bol kazançlý bir yatýrým olur.[/QUOT
bende hatýrlayamdým vallahi inþallah teþekkurler
Yer Ýmleri