Originally Posted by
Atma
2019 yýlý 1 ocakta bir paket kaðýt ne kadar dý þimdi ne kadar artýþ sýfýr artýþ filan yok , patron mal aldý haberleri 1 sene öncesine ayit , hep böyle oluyor Alka birileri geliyor sayfalarca yazýyor sonra malý basýyorlar sonra herkez gene aðlýyor , bir gurup Alkaya girmiþ anlaþýlan
ciro 2017 yýlýnda 235 milyon iken 2018 yýlýnda 353 milyon olmuþ...kar ise 27,3 milyon iken 47,3 milyon olmuþ...artýþ yok ise bu kar nerden geliyor ??
ikincisi buraya gurup falan gelmemiþ...kim gelmiþ ne kadar almýþ bilmem..hisseyi alýrken de herkes þu hisseyi alsýn dediðimiz de yok...isteyen alýyor isteyen de satýyor..bu hisseyi ucuz gördüm ve de bilançolarýnýn iyileþeceðine inandým..bu düþünceme göre de hisseyi alýyorum...bu hisseyi ömür boyu da taþýyacak deðiliz..
þu anda dolar çýkýþ trendinde görünüyor ben bu süreci alkada geçirmekte fayda gördüm...þu anda rüzgar alkanýn arkasýnda esiyor..bir çok hisse çok çýktýlar bir tek çýkmayan alka kaldý...bana göre ucuzdur..
kimse de bana göre alýp satmasýn...kimsenin alýþýna veya satýþýna da karýþmam..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri