arkadaþlar yýllarýmýz geçecek bu hissede galiba nerdeyse bir yýldýr zarardayým. ne hissler kaçýrdým bu süre zarfýnda
arkadaþlar yýllarýmýz geçecek bu hissede galiba nerdeyse bir yýldýr zarardayým. ne hissler kaçýrdým bu süre zarfýnda
Hissenin fiatý ilgilinin insafýna kalmýþ. Biz bilançoya odaklanalým derim naçizane.
Duyduðuma göre þirkette satýþlar iyi gidiyormuþ.Kar marjlarýnda artma olabilirse bilanço rakamlarý da
iyi gelebilir diye düþünürüm. Hala temettü sonrasý rakamýna gelemedik. ya sabýr./ytd
Daha önce de demiþtim þimdi yine söylüyorum. Temettü almadan hemen önce bu hisseden nakite geçeceksin ve aþaðýda alým için bekleyeceksin. En az %20-25 civarýnda temettü verdiði fiyattan aþaðýya salýnýyor. Ordan alan da uzun vade asla zarar yazmýyor. 2003 den beri hep böyle. Ýstisnasý bir kere oldu. 1.50-1.60 dan 6 ya gitti. Þimdi sindirmeye çalýþýyor. Umarým bekleyenleri çok üzmez.
Arkadaþlar,
yine hüsranlarý yaþayacaðýz galiba? Pegasus, karel, mavi, arçelik ve daha birçok hisse þu kriz ortamýnda bu yýl yüzde yüzden fazla yükseldi. Biz inanýlmaz zararlar yazýyoruz. Tek umudum, aylýk grafiklerde bollinger bantlarý çok daraldý. Aþaðý kýrarsak yanarýz. Yukarý kýrarsak en az hatýrý sayýlýr bir yükseliþ yaþarýz.
Dün hissenin anasýný aðlatan yapý kredi alýmda
bildiðiniz oyum oynuyorlar hisseyle. Tacirler yüklü satarken, y.kredi yüklü alýyor. Ama hisse yükselmiyor
Hissesine sahip çýkmayan bu yönetici 'lere hakkými helal etmiyorum yazýklar olsun her yiĺ 30 milyon civarý temettü al fakat hisseye sahip çýkma haram olsun yatýrýmcýsýnýn zararýný umursamayan yönetim kulaklarýný tikamislar yatirimcisinin hiçbir dediðini yapmayan þirket yönetimi haram olsun demek den baþka bir söz býrakmadýniz
Haram zýkkým olsun küçük yatirimcýnin hakkýný yiyen tüm yoneticilere
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok abi yok. hissenin yükselmesine kesinlikle bile isteye müsaade edilmiyor. þu ortamda 3,71 kademesine 20 bin lot satýþ yazmanýn anlamý nedir? bu hissede piyasanýn normal dinamiklerine göre iþlem yapýlmýyor. kontrollü iþlemler yapýlýyor. küçük yatýrýmcýnýn anasýný aðlattýlar
Buna müsade eden de yönetim hisseye geri alým yapsa çakallar daðýlacak gözleri ne perde inmiþ kulaklarýda duymuyor bildiðin cehennemde ateþi körükleyen zebani gibiler Allah ýslah etsin
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri