Bilanço iyi gelmiyecek herhalde. Gözü hep toprakta
Bilanço iyi gelmiyecek herhalde. Gözü hep toprakta
Þirketin en çok ürettiði ürün, Birinci bilanço döneminde 60 liralardan satýlan fotokopi kaðýdýnýn en ucuzu þu an 80 lira.
Birde ilk çeyrek dönemde bakým duruþu nedeniyle üretim ve satýþta düþüþ yaþanmýþtý.Eðer satýþlarda çok keskin bir düþüþ olmadýysa birinci çeyrekten çok daha iyi bilanço gelir.
Son düzenleme : Muramurat1; 01-08-2022 saat: 01:11.
Murat kardeþ senin mesajýný bekliyormuþ biraz hareket etmesi için. Ara ara yazda biraz doðrultsun belini
Hadi Alkacaðým ,
meydan yiðit görsün :)
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Dün akþam bekledim kap düþer diye olmadý ..P.tesi sabahtan veya gecesi düþecek artýk. Eðer ilk çeyrek gibi bir kar gelirse bi tavan çekerler , akabinde biraz daha sürüp önceki zirvesini gösterirler diye öngörüyorum.Ondan sonra tekrar boþaltmaya baþlarlar ,ta ki onaya kadar .. Ha onaydan sonra ne olur nereye kadar sürülür bir öngörüm yok .
2,5 yýl KAP ýndan sonra heyecan da býrakmadýlar zaten . Biran evvel onay gelse de þu gir çýklardan kurtulup bölünme gününden önce en az 1 yýl vedalaþsam þu sýðýrlardan baþka biþi istemiyorum.
2022/6 aylýk kar : 262.651
Nasýl yorumluyorsunuz arkadaþlar
Adamlar para basmýþ resmen.Bu saatten sonra bu temettü hissem olur.Satýlmaz,pörtföyde uzun yýllar kalýr.
Güzel bir bilanco yollamislar
Hayirli olsun ,
Birde denetime tabi tutulmus
Yarin itibari ile bilanconun hakkýný verir
Elinde olan ortaklara hayirli olsun .
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri