Bugün DOW'UN gözyaþý vardý, usulca geceye döküldü. DOW yalnýz ve sahipsiz kaldý bugün. DOW'un en aðýrýna gidense dün alanlarýn bugün kendisini tanýmazlýktan gelmesiydi.
Bugün DOW'UN gözyaþý vardý, usulca geceye döküldü. DOW yalnýz ve sahipsiz kaldý bugün. DOW'un en aðýrýna gidense dün alanlarýn bugün kendisini tanýmazlýktan gelmesiydi.
Þarkýyla DOW yorumu böyle oldu.
öncelikle hayat görüþümden baþlýyýp madde madde yazayým
1 üstünde emeðin olmuyan hiçbi kazanca acaba benimmi diye bakma, yani borsada riski paylaþsanda oturduðun yerden emek sarfetmiyon
2 borsalar ve para güvenliði seviyolar yani akdeniz ciddi manada acaba da olsa kan gölüne dönme riski var ise dünyada 250 tane borsa var pala der ki gidem ordan parayý kazanem yani niye uçsun kaçsýn
3 tabi insanlara beklenti de þart o yüzden yemleme lazým
4 ya da yükselterek çýkýp kaçem gidem mantýðý
5 bu mantýklarla bir, ben bayrama kadar öyle büyük bir düþüþ bizde beklemiyorum
6 bayramla bir dow u alýrlar almazlar onu da bilemesem de zor cunki beþinci parasal geniþlemeyi yapýyo abd ama heyecan hayat tad yok kaldý ki pek çok yer açmamýþ bile kepengini abd de
yani bakma sen viop topiðinde ana viop topikte 2 yönlü de heyecanlandýran çok da
artýk kendilerini mi heyacanlandýrýp tatmin ediyolar bilemiyom.
hayýrlýsý
7 bi dönem sonra pek çok þirketinde bedelsiz yapýp yapýp borsayý bedelsizler borsasýna dönüþtüreceðini tahmin ediyom esasen.
bu kadardý.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : Moruk; 24-07-2020 saat: 00:53.
Teþekkürler hocam. Borsa akýl terinin para ettiði bir yer olsa da yatýrýmcý kendi aklýna çok güvenip stopsuz çalýþmamalý. Borsa bir saniye sonra ne olacaðýný bilemez, dünyada her an iyi ya da kötü bir þeyler olabilir. Bu, özel hayatýmýz için de böyle... Ben borsalarýn büyük bir ralliye hazýrlandýðýný düþünsem de her zaman þunu söylerim: "Yanýlmamak insanla ilgili bir þey deðil." Bundan dolayý bir poz açtýðýmda hedefimi yazmasam da stopumu muhakkak yazarým... Þimdiki pozumda da stopumu yazmýþtým: BÝST 100 117 bin altýnda kapanýþlar...
VIX volatilite endeksinin marttan beri en düþük seviyelerde olmasý, dolar endeksinin 94'e kadar düþmesi ralli düþünceme destek saðlýyor; ama yine söylüyorum: "Stop; hedeften önemlidir."
Bir de ne olursa olsun asla taviz vermem: "Vadem uzun, yarý param cebimde."
Senin stopun baþka bir yatýrýmcýnýn hedefidir. Dolayýsýyla stopa geldiðin zaman hedefe ulaþmýþsýn demektir. Stopla hedef aslýnda ayný þeydir...
Batmalarýn en önemli sebebi bunu es geçmektir, bunu fark eden yatýrýmcý borsada zarar etse de batmaz.
Yer Ýmleri