Bir þey bildiðim yok borsa konusunda, sadece benzerlik grafiðimi izliyorum. Bir de grafiðin bozulduðunu iþaret eden bir stop belirliyorum kendime, bu kadar. Ne anlarým temel, teknik analizden. Ben þairim...
Bir þey bildiðim yok borsa konusunda, sadece benzerlik grafiðimi izliyorum. Bir de grafiðin bozulduðunu iþaret eden bir stop belirliyorum kendime, bu kadar. Ne anlarým temel, teknik analizden. Ben þairim...
Stopumu an itibarýyla BÝST 100'de 1395, EKGYO'da 2.10 altýnda kapanýþlar olarak güncelliyorum.
(Þair Borsacý)
- Sana uyup EKGYO longladým.
- Long gelir baðlar gülistan olur gülüm.
(Karþýdakinin Sohbetine Ayný Heyecanla Karþýlýk Vermemek)
- Sen bir numaralý borsacý olmuþsun yemin ediyorum. Ya inanmýyorum ya sen 5909 nolu gönderine göre mi longda bekliyorsun gerçekten?
- He.
Akþam kýzýmla konuþuyoruz. Baba, dedi, kendimi boþlukta hissediyorum. Kýzým, dedim, ihtiyarlar geçmiþte yaþar, gençler gelecek hayalleri kurar. Ýkisi de yanlýþ yapar.
Sen bugün yapman gerekenlere odaklan. Kursa git, oraya kendini ver, Zehra arkadaþýnla buluþ birlikte gezin tozun, sana ders kitaplarý almýþtýk onlara ufak ufak çalýþ, bilgisayara takýl, okuduðun bir kitap mutlaka olsun; yani hayatý gün gün yaþa. Bak kapýsý týklatýlarak girilen kendine ait bir odan da var, bizim kapýsýný örttüðümüzde kendimizle baþ baþa kalacaðýmýz bir odamýz olmadý...
Vay be baba, dedi kýzým, hayatým iyiymiþ benim ya!..
Bir anne babanýn çocuklarýna söylediði öylesine bir söz, çocuklarýn ilkesi haline gelebilir ileride.
Yer Ýmleri