Hem þu koronalý günlerde nasýl tutacaktýnýz çocuklarýnýzý bu pencere olmasaydý evlerde?
Hem þu koronalý günlerde nasýl tutacaktýnýz çocuklarýnýzý bu pencere olmasaydý evlerde?
(Borsacýlarýn Korona Sohbeti)
- Hayat taban taban gidiyor!
- Hacim yok, kademeler bomboþ!
Pfizer ve BioNTech'in aþýsýna ABD, Ýngiltere'den sonra Kanada'dan da onay çýktý. Bizde de 50 milyon doz aþýnýn geleceði haberi vardý. Bu haberler düþtükten sonra borsalarca fiyatlanmadý, acaba bu haberler önceden mi satýn alýndý diye düþünsem de belki bu hafta fiyatlanacaktýr.
5909 nolu gönderimdeki benzerliði izliyorum. Grafiklerimi ona göre þekillendiriyorum. BÝST 100'ün 1350 altýnda günlük kapanýþlarýný stop olarak belirledim. Borsadan pek anladýðým söylenemez, borsa dev gibi bir alan.
Borsada hele kaldýraçlý piyasalarda para kazanmak kolay deðil. Þirketlerin Ag-Ge çalýþmalarýnda olduðu gibi ciddiyet, strateji, yoðun emek istiyor borsa.
(Müzisyen Borsacý)
- Toparlanman imkansýz, portföyün göçmüþ resmen!
- Ýçimde Scorpions'un "Still Loving You"su çalýyor!..
Aman Kamuran abla! TEK geldi, "Eskidendi O"yu istiyor, söylemezsen gazinoyu baþýmýza yýkar: https://www.youtube.com/watch?v=7UdWY9CRxEs
Þimdi eski bir dolmuþa atlayacaðýz forumdaþlar, teypte Kamuran abla, sallana sallana kýrlara pikniðe gideceðiz. Ne güzel olur deðil mi?
Yer Ýmleri