- "Ne güzel eþin, çocuklarýn, ailen var lan!.." demek lazým ona TEK! Senin sayfan olduðu için bu kadar yazýyorum.
- Evet abi!..
- "Ne güzel eþin, çocuklarýn, ailen var lan!.." demek lazým ona TEK! Senin sayfan olduðu için bu kadar yazýyorum.
- Evet abi!..
Estaðfirullah hocam, sað olunuz... 20'li yaþlardakilerden yukarýya doðru alýn hocam Yeþilçam kuþaðýný.Sonrasý malum internetle sosyalleþmiþ, bilgiye çabuk ulaþmalarýndan kolay sýkýlgan kuþak. Z kuþaðý deniyor onlara, dijital kuþak, yaklaþýk 2000 yýlý ve sonrasýnda doðmuþ olanlar.
Son düzenleme : TEK; 15-08-2021 saat: 17:34.
Eskiden televizyondan þikâyet edilirdi, evdeki tüm gözleri kendine çekiyor, sosyalliði bitiriyor diye... Eve giren þimdiki materyaller televizyona rahmet okutuyor!..
Bütün bütün karþýsýnda deðilim cep telefonu ve bilgisayarlarýn. tehlikeleri dýþarýnýn tehlikelerinden daha az bence. Mesela çocuk kendi eðitimini aksatmasýn, ailesiyle paylaþacaðý anlara deðer versin istediði kadar baksýn bilgisayara, cep telefonuna.
Bizim korkulu rüyamýzdý, öðretmenimizin verdiði bir ödev. Kütüphane kütüphane gezerdik ödev için. Kütüphanelerde pek kitap da yoktu...
Þimdi bana istediðiniz konuyu ödev verin, bir tuþ uzaklýkta. Ýnsanlýðýn muhteþem kazanýmý bu.
Belki bizim bugünkü kullandýklarýmýzý ilkel görecek yüzyýl sonraki insanlar. Bir makale okumuþtum kokuyu da taþýyan üç boyutlu bilgisayarlar üzerine mesela.
Yer Ýmleri