- TEK; önceleri espri filan yapardýn, þimdi bir ciddiyet bir ciddiyet! Olmuyor.
- Doðru söylüyorsun abi!
- Analizi çok kasýyorsun.
- Evet abi.
- TEK; önceleri espri filan yapardýn, þimdi bir ciddiyet bir ciddiyet! Olmuyor.
- Doðru söylüyorsun abi!
- Analizi çok kasýyorsun.
- Evet abi.
Ýyi akþamlar Sn.TEK.
Yýllardýr bu piyasanýn içindeyim, çok terste kaldým, çok zopa yedim, çok mücadele ettim eðriye eðri doðruya doðru
Sizin sabrýnýz, soðukkanlýlýðýnýzý ve de teknik analizinizi ve baþarýnýzý tebrik etmeden geçemezdim.
ky dostu olmak apayrý bir duygu
Ýnsanlarýn güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi yeðlerim, siz yine de dikkatli olun, piyasalar acýmasýzdýr, müzik durduðunda sandalye bulmak zor, nolur nolmaz
Düþünce betona masumlarýn gözyaþý
Zindanlarda aðlar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Abi, aslýnda borsa konusunda donanýmlý deðilim. Biliyorsunuz benzerlikçiyim sadece, yani bugünkü hareketlerin izlerini geçmiþ grafiklerde arýyorum. Tarih tekerrürden ibaret derler. Bu borsa için de geçerli. Aralýk ayýnda büyük bir ralli olabileceðini 7280 nolu gönderimdeki TASI grafiðindeki benzerlikten yola çýkarak seziyorum. Bugünkü hareketlerin kanallarýný çiziyorum, kanallar benzerlikle örtüþüyorsa tamam diyorum. Borsanýn yönü konusunda yanýlmaktan korktuðum için stopu çok ama çok vurguluyorum. Þu anki pozisyonumda stopum BÝST 100'de 1550 altýnda ardýþýk kapanýþlar... Özgün esprilerinizle forumda gönüllerde taht kurmuþ, bu zamana kadar borsada ayakta kalmýþ birisiniz. Sizi bir kez hüzünlü görmüþtüm, kýzýnýzýn ameliyatýyla ilgili forumdaþlarla istiþare ediyordunuz. Allah kýzýnýza ve tüm çocuklarýmýza baht açýklýðý, saðlýk versin...
Son düzenleme : TEK; 09-11-2021 saat: 23:50.
Birine bin lira borcum var, iki sene önce. Her gün beni telefonla arayýp, "Nasýlsýnýz?" diyor. Para da istemiyor, sadece "Nasýlsýnýz?" diyor, her gün. Kafayý yemek iþten bile deðil. Ýþ güç yok, para yok. Borsada 800 lira param var, þortta, þubat 2020... Hani avcý hikâyeleri olur ya, "Aslan yaklaþtý, yaklaþtý..." Benim 800 lira 24 bin lira oldu, iki ayda... Gittim alacaklýma, borcumu dolar üzerinden ödedim. Saða sola baþka borçlarým vardý cüzi miktar, onlarý da dolar üzerinden ödedim. Kendim rahatladým... Bir sürü para kaldý hesapta. Onlarý da inanýn fakir fukaraya daðýttým. Borsa hesabýmda sadece bin lira býraktým. Onunla oynayýp duruyorum iki yýldýr. Bir daha öyle katlayabildim mi parayý? Ne gezer!.. Umudum aralýk.
Saðlýk olsun tek abi, gerisi mühim deðil bi þekilde telafisi oluyor, birazda nasip bu iþler.
kýzým ameliyat oldu yaklaþýk 1 yýl önce, þuan saðlýðý yerinde çok þükür
Para mevzuu na gelince bende hiç katlýyamýyorum ama katlayanlarý gördükçe mutlu oluyorum, hergün para daðýtýyorlar burda bi bizi es geçiyor![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Evet abi. Hep derim: Elimizdeki en kýymetli nimetler bize beleþten verilenler... Ben de çok þükür kýz babasý olduðum için acýnýzý, telaþýnýzý içerimde hissetmiþtim. Allah onlarý baþýmýzdan eksik etmesin, çünkü biz büyüyemedik.
Yer Ýmleri