Abi, azýcýk da Halk Bankasý aldým 5.03'ten. Biraz da bunda bekleyeyim. Sepet yapmýþ oldum senin gibi ben de.
Sepetimize bakalým: 1.86 maliyetli EKGYO, 5.03 maliyetli Halk Bankasý... Ekran izlemiyor, iþimize gücümüze bakýyoruz. Ailemizle ilgileniyoruz. Asýl mesleðimizde kendimizi geliþtiriyor, topluma katký saðlýyoruz.
ülkede güzel habere hasret kaldýk.
kavala haberi ekstra vurdu piyasayý.
ne döneme denk geldi hayatýmýz beee. tamam daha kötü dönemler de olmuþ bu dünyada ama iyi döneme denk gelebilirdik. 1990-2002 yýllarý arasý herhalde en aranan dönem . her nekadar kötü krizler olsa da yýkýcý depremler olsa da .. insan gerçekten insan idi bir nebze olsun. siyasiler de eðitimliydi aydýn insanlardý , en büyük yanlýþlarý birbirleri ile anlaþamamak oldu sanýrým..
Evet hocam. Siyasetçilerin karþýlýklý oturup memleket meselelerini tartýþtýklarýný, birbirlerini ancak tatlý sert eleþtirdiklerini anýmsýyorum. Ýcap ederse koalisyonlar da kurulurdu. Kalkan her parmak dinlenirdi. Biz hep birlikte yaþamak gerektiðini kardeþin kardeþi kýrdýðý 1982 Ýhtilali'nde bedel ödeyerek öðrenmiþtik (1960, 1971 yýllarýný da ilave edebiliriz buraya.)
Abi ben onu iki gün önce verdiðimi yazmýþtým ama sanýrým sen okumamýþsýn.
Tahtanýn sipekisi benden aldýðý malý bugün daha yukarý taþýyýp 5.42 den verdiðini yazmýþ
Nasip bu iþler, demek ki tahtanýn sipekisi daha çok kazanýyor, biz þansýmýza denk geldi kazandýk.![]()
Belki tahtanýn sipekisi ilerleyen günlerde paraya sýkýþýrsa belki bi sansýmý daha denerim, alýrsam yazarým abi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
trade iþi iþ deðil, yýllardýr bu piyasadayýz tahtacýdan baþkasý kazanamaz, neyse abi biz sepetimize bakalým n'olmuþ son durum nedir.
Altýnýmýz 715 olmuþ
Yýlanoðlumuz 12.34 olmuþ
Hissemiz 12.82 ye düþmüþ
Mevduattaki kuzu gibi yatýyor
Þuan tam hesap edemesemde sepetimiz az bi kâr etmiþ
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Abi; ben de bugün aldým hisseyi 5.03'ten, 4.88 kapandý. Burda da bekçiliðe baþladým, bakalým sabýr galip gelecek mi?
Yer Ýmleri