Abi, aralýk ayýyla ilgili olumlu beklentimi önceki sayfalarda konuþmuþtuk. Bunca bekledim, bu ayý da bekleyeceðim ekran izlemeden.
Abi, aralýk ayýyla ilgili olumlu beklentimi önceki sayfalarda konuþmuþtuk. Bunca bekledim, bu ayý da bekleyeceðim ekran izlemeden.
Senin tarzýn farklý abi, rallinin en baþýndan sonuna kadar bekliyorsun, biz her durakta inip binen yolcular gibiyiz.
Þiir ve foto çok hoþ
uyum ve ahenk içinde sanki dans ediyor.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Abi, var mý borsada baþka bir kazanma tarzý vatandaþýn? Hisseyi uygun yerden alýp beklemek, bizim gibi orta direk insanlar için bu tarz dýþýnda oynanan borsa oyununun sonu hüsrandýr. Borsaya ancak bu tarz yaklaþýrsak güzel bir ekmek kapýsý diyebiliriz. Borsayý kumara dönüþtüren, yatýrýmcýnýn borsaya yaklaþým tarzýdýr.
Hakkari'nin Çukurca Ýlçesi'nde þehit düþen Yozgatlý Piyade Uzman Çavuþ Doðanay Çelik'e Rabb'imden rahmet diliyorum, mekaný cennet olsun.
Kayýnbabam anlattý geçenlerde, 86 yaþýn verdiði bilgelikle: "Oðlum, dedi, denizde nöbet tutmak karada nöbet tutmaya göre on kat sevaptýr. Havada nöbet tutmak da denizde nöbet tutmaya göre on kat sevaptýr." Bizim için nöbet tutan, can veren güvenlik güçlerimize ödenemez bir borcumuz var.
Þiirim þehitlerimize saygý ve minnetle...
ÜLKEM
Bir þiir yazsam
Yakýþsa devletimin
Evrenin henüz toz hâlinde olduðu zamanlardan
Bu yana gelen büyük tarihine
Bir þiir yazsam
Kadim medeniyetim ayaða kalksa çað yenilense
Bir þiir yazsam
Zamandan daha güçlü olsa hürlüðüm gibi
Bir þiir yazsam
Yok zannedilse Türkiye'den baþka ülke
Bir þiir yazsam
Görklü bir sevda hikâyesi olarak
Söylense tören alaylarýnda baðrýla çaðrýla
Bir þiir yazsam
Selam çaksa kalemime þehitler göklerden
Bir þiir yazsam
En ön safta vuruþan yiðitlerle vurulsa
Dökülse mýsralarý kutlu topraða
![]()
Çay molasý. Borsa ne âlemde diye yeni bakma fýrsatým oldu...Video inceledim sabahtan beri... Bu arada performansýmdan ötürü beni kontrol bölümüne aldýlar.
Yer Ýmleri