Hep borsa ekraný izleseydim iþimi iyi yapabilir miydim? Silik, etkisiz bir eleman olurdum.
Hep borsa ekraný izleseydim iþimi iyi yapabilir miydim? Silik, etkisiz bir eleman olurdum.
- Önce asýl iþimiz hocam.
- Asýl iþimize odaklanmalýyýz.
- Evet asýl iþimiz önemli.
Bozkurt abi, ikimiz ekranda zaman harcamýyoruz ne güzel. Ýþimize gücümüze bakýyoruz, çoluk çocukla ilgileniyoruz, çayevlerinde vatandaþla hasbihal ediyoruz. Ýyi ki bu tekniði öðrendik. Bu tekniðe bir isim verelim. Ne olsun? "Küçük yatýrýmcý tekniði" nasýl?
Halk Bankasý 5.23'ü görmüþ, þimdi 5.34. Hiç haberim bile olmadý ekran izlemediðim için. .
Neyse borsa muhabbetinin sonu yok. Þimdi incelenen videolarý kontrol etmeye gidiyorum. Bakalým hatalý inceleme var mý? Varsa hatalýlarý geri göndereceðim... Þu son yudumu da çekeyim bardaðýmdan. Aaa kahveymiþ, çay demiþtim size.
Tek abi bugün sepetimi yaptým.
Kareasý mý nasýl buldun
Tüp 173
Ereðli 26.72
Þiþe 15.80
Thy 22.24
Artýk ekran izlemeden gýbraþma dan iþime gücüme bakacam
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Abi, hayýrlý olsun. Umut biz fakirlerin ekmeðidir, malumunuz. Benim bitirim ikili de EKGYO ile Halk Bankasý. Yatýrým yaptýðým þirketi incelemek için Halk Bankasýna gittim. Kapýda heybetli bir güvenlik. Yerler gýcýr gýcýr. Giþe memurlarý kibar. Görevliye sordum: "Öðle yemekleriniz iyi çýkýyor mu?" Çok memnunlarmýþ yemeklerden. Ortama þöyle bir göz gezdirdim, her þey yerli yerindeydi.
Son düzenleme : TEK; 10-12-2021 saat: 21:24.
Ekmeðe zam gelmiþ tek abi,
fakirler fazla umutlanmasýn, ceyrek ekmek arasý umut ile idare etsin.
Var mý abi bu akþam þiir
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri