Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 847 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Temettu Etkisizligi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sayın Erhan Bey ;

bu ve diğer topiklerde temettü etkisizliği hakkkında yazdığınız yazılara rağmen, sadece temettü verimini dikkate alarak yapılan uzun vadeli yatırımın harika getiriler yarattığını söylesem.....

2.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Sayın Erhan Bey ;

bu ve diğer topiklerde temettü etkisizliği hakkkında yazdığınız yazılara rağmen, sadece temettü verimini dikkate alarak yapılan uzun vadeli yatırımın harika getiriler yarattığını söylesem.....
    Buna uzun vadeli derseniz temettu yatirimcilari da karsi cikar, devamliligi saglamasi esastir; ben bilesik faizi temettu ile saglamak isterim erhan bey sirketin oz buyumesiyle saglamak ister ama ikimizde temettu icin kredi cekecek ya da gelecegini ipotek edecek sirkete karsiyizdir...
    Saygilarimla

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Sayın Erhan Bey ;

Temettü odaklı yapılan yatırım Sağlık bir yatırım çeşidi değildir.

Zamanında migros devasa bir temettü dağıtmış ve yerle bir olmuştu.

O gün mgros temettü odaklı alanlar bugun hiç sesleri çıkmıyor.

keza bedelsiz ilede sağlıklı yatırım yapılmaz.

Tüm bunları anlayabilmeniz için önce bir hisse senedi neden borsada borsadaki fiyatlar hangi kriteri esas alır. Piyasa değeri ne demek araştırmanız lazım. Piyasa değeri bilanco kar vb gibi terimler niye borsada var.

Tüm bunları anladıktan sonra bir hisse senedinin sadece temettü vermesine dayandırılarak kazandırdıgını idda etmek akıl ve mantık işi değildir.

Borsa kolay bir arena değil bir şeyi tam kavrayabilmeniz için diğer konularıda biliyor olmalısınız konular birbirine zincirleme bağlı borsada.

Birşeyi bilmediğiniz zaman ötekini bilseniz dağı mantık kuramaz veya yanlış mantık kurarsınız.

Her türlü yöntemle neyin ne oldugunu anlataya çalıştım. Daha fazla ne yapmalıyım bilemiyorum.

Temettü veren bir hisse ile kazanılmaz diyen kimse yok.

Fakat sadece temettü odaklı yatırım yanlıştır.

Temettü bakılası bir kriter değildir. bugun var ise yarın yoktur temettü

Froto elinizde vardır belki gelecek yıllarda temettü dağıtmazsa ne yapacaksınız ????

sadece temettü verimiyle harika paralar kazanabiliyoruz gibi bir iddada bulunmuşsunuz bunu ıspat etmelisiniz ?

Nasıl ıspat edeceksiniz. Yükselişin tememettü ödenmesinden kaynaklandıgını nasıl ıspatlayacaksın belkide bilancodan dolayı yükseldi. Belkide yatırım beklentisiyle yükseldi ???

işte bu yuzden mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizleri. Örnekler üzerinden gitmenizi tavsiye ediyorum.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •