Bahçeli: "Türkiye üzerinde karanlýk hesaplarý olan mihraklar, bu seçimlerde kaybetmiþtir."
Bahçeli: "31 Mart seçimleri zilleti reddetmiþ, ülkemizin zaaf ve zayýflýða düþmesini bekleyenleri bertaraf etmiþtir."
CHP
Ýyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Bahçeli: "Türkiye üzerinde karanlýk hesaplarý olan mihraklar, bu seçimlerde kaybetmiþtir."
Bahçeli: "31 Mart seçimleri zilleti reddetmiþ, ülkemizin zaaf ve zayýflýða düþmesini bekleyenleri bertaraf etmiþtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýmamoðlu helal olsun sana helal helal helal
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
AA nýn bu yaptýðýný anlamk mümkün deðil
bir halt olacaðý yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Benim kabaca yaptýðým hesaba göre Ýmamoðlu Ýstanbul Büyükþehir belediye baþkanlýðýný 25-35 bin farkla kazanýyor.
AKP Ýstanbul'un kaybedildiði gerçeðini gizleyip ülke genelindeki oyunu artýrdýðý izlenimiyle seçimi sonuçlandýrmak istiyor. Ýstanbul sonuçlarýný bu nedenle gecikmeli açýklayacak. Çünkü seçimlerde Ýstanbul ve Ankara'nýn kaybýnýn AKP için yenilgi sayýlacaðý konuþuluyordu. Þimdi bu yenilgi etkisini azaltma çabasý içindeler. Ýstanbul ve Ankara'yý kaybeden hükümetin reformlarý yapma kapasitesi de zayýflamýþ durumdadýr.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Anadolu Ajansý : AA Seçim Yayýn Sistemine sahadan veri akýþý gerçekleþmemektedir. Sahadan veya YSK'den veriler ulaþtýðýnda sonuçlarýn aktarýmý sürecektir.
Erdoðan: "Yalan yanlýþ vaatlerde bulunanlar buyursunlar, bakalým nasýl yönetecekler, göreceðiz."
Yer Ýmleri