Dün ntv de uzmanlar diyordu ki, tl su an aþýrý ucuz; olmasý gereken rakam 4,20 civarý. Dolar, hisse, emtia, elma, armut farketmez alis satistan fazla ise fiyati artar. Yani fiyatlara yön veren paradýr. Parasal güç fiyatlarý ne yöne sevketmek istiyorsa, rafta bulunan o yönü destekleyen geçmiþ haberleri raftan indirir ve kullanýr. Dolarýn son 5.80 hareketinde olduðu gibi hacimsiz yukselisler balon gibidir, þiþer ve patlar. Þirket bilançolarýný inceleyin, döviz likitide acýsýndan sýkýntý yaþanmayacaðýný öngörmek mümkün, arada bazý çürükler yok deðil. Yani ekonomik resmin tamamýný gören uzmanlar tutup da manipulatif iþlemlere göre hareket ederek, kurlarý 10 lara taþýmak veya faizleri yükseltmek gibi eylemlere kapýlýrsa vay halimize..
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir halt olacaðý yok.
Kamu bankalarý Dolar/TL’de en iyi satýcý .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu nasýl iþtir %1 azalýp artýyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sizin ekonomik temelleriniz bu kadar saðlam olsa veya yapýlmasý gerekenler tam olarak yapýlsa bu þekilde manipülatif þeyler yapýlabilir mi ? Yapýlabilirse neden sadece biz ve birkaç ülkeye yapýlýyor ? Sizce þu an NTV ye çýkan bir uzmanýn farklý birþey söyleme þansý var mý?
Sizin ödemeniz gereken bir döviz borcunuz var mý, ekonominiz katma deðer üretemeyen bir ekonomi mi, büyümek için cari açýða ihtiyaç duyan bir yapýnýz mý var, peki faizi arttýrmadan veya kurlar yükselmeden nasýl olacak bu iþler.
Verdiðim 10 rakamý afaki, faiz arttýrýmý ise lafýn geliþi eðer imkan varsa veya doðrusu oysa düþürün ama geçen yýlda yaþadýk gerçekten yapýlmasý gereken gerektiði anda ve gerektiði kadar yapýlmýyor. Ben istikrar istiyorum markete her gittiðimde deðiþen ürün fiyatý görmekten býktým. Faiz almýyorum ama eþþek gibi çalýþýp kazandýðým paranýn ne olacaðýný düþünmekten sýkýldým.
Dolar/TL 5.5020
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri