Arkadaþlar konuda okumuþtum þimdi bulamadým.Ýdeal programý kullanýyorum bisttemiydi programdaymýydý bilmiyorum USD koduyla geçen bir þeyle dolar alýp satabiliyorduk ismi nedir ?
Arkadaþlar konuda okumuþtum þimdi bulamadým.Ýdeal programý kullanýyorum bisttemiydi programdaymýydý bilmiyorum USD koduyla geçen bir þeyle dolar alýp satabiliyorduk ismi nedir ?
Fon Olabilir mi ?
Fonun Adý:Finans Portföy Amerikan Dolarý Yabancý Borsa Yatýrým Fonu
Baz Aldýðý Endeks:Finans Portföy Amerikan Dolarý Yabancý Borsa Yatýrým Fonu
Endeksi Ýlk Ýþlem Tarihi 02.05.2012
BIST kodu: USDTR
GNAD* Kodu
Bloomberg : USDTR TI
Reuters : ETFUSDTRY
Reuters PCF : ETFUSDTRZ
Matriks : USDTRI
Foreks : USDTR
Dolar/TL 5.6092
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
[QUOTE=bb79;3322744]filmi izledim baþta sýkýcý geldi ama daha sonra seyri güzeldi.
para piyasalarýnýn özeti bu iþte hangi enstrümanda olursa olsun açýkta bulsanýz sistem buna izin vermiyor ki verse bile cezasýný insanlara ödetiyorlar yani iþin özeti kasa hep kazanýyor.
sistemi kuranlar üç kaðýdý yasal hale getirmiþ medyayý bürokrasiyi yargýyý her þey ellerinde bizde sistem içinde sistem kurarak para kazanacaðýmýzý düþünüyoruz. büyük balýk küçük balýðý her zaman yutarmýþ boþuna söylenmemiþ.
bir þirket düþünün bilançosu süper karý anlaþmasý çevresi vs. ama para kazanamýyorsun canlarý ne zaman isterse o zaman payýna düþeni izin verdikleri kadar alýyorsun.
bizde bu piyasada para kazanmaya çalýþýyoruz aslýnda haklýyýz kendimizce 3 kuruþa kölelik etmektense umut dünyasý deryasýna kapýlarak kazanýrýz diye ümit ediyoruz.
dünkü filmin özeti 3 kafadar parayý kazandý 1 koydu 5 aldý.
peki madalyonun diðer tarafý
6 milyon iþsiz 4 milyon evsiz
binlerce hýrsýz içerisinden sadece 1 tutuklama.
soru þu: çok mu akýllýyýz yada þanslýyýz?
teþekkürler
Alma lan gapý. Gapý alýp 5.85 i üzeri gidemezse süründürür bu bizi.
Yer Ýmleri