bende izledim ZORLA izlettirdiler..güldüm ..çok güldüm..uzmanlýk eðitimi almýþtým Çinlileri anlamak için beden dili ve mikro mimik analizi...
hakkýnda..
TEK gördüðüm mimiklerde: KORKU endiþe ve KAYGI..sanki tam tersini HEMEN aðýzýndan kaçýrýverecekmiþ gibi konuþtu devamlý..
KISACASI teknik analiz ile TEMEL analizlere GÖRE batýyoruz ama tam TERSÝNÝ söylüyor...
mevduat faizi 5 yýlda %6 dan %24 e gelmiþ
DEVLET tahvili DAHÝ %24
BORÇLANMA faizi %50 lerde yýllýk..
ve KALKINACAZ denilmekte buna kim inanýr KADÝR inanýr diyesim geldi..
bakýn TAVSÝYE olarak cimere dahi yazdýk 100 kez dolarý bilinçli ÞEKÝLDE 20 try yapmazlarsa batacaz..
YAPARLARSA ..faizi ZORLA %5 yapsýnlar ülke 1 YILDA krizi GEÇER..üdnya GÝRER biz ÇIKIYOR oluruz krizden
BÝZE TIRLAR dolusu HATTA TANKERLER dolusu DOLAR getirirler..
YETER ki..
REEL dolar seviyesinin üstüne ATIN dolarý..
BÖYLECE cep telefonunna VERGÝYMÝÞ bilmemneymiþ uðraþmayýz..
kimse 20milyar CEP telefonuna VERMEZ...
kimse bir YERLÝ otmobile 500 milyar vermez..
konut sektörünü ÇÖKMEKTEN kurtTARIRSINIZ...
BAKIN SAYFAMDA ne yazdým :
http://www.hisse.net/topluluk/showth...95#post3162395
bu son eklediðim grafik:
################################################## ###
#
#
#
Ben çok beðendim konuþmayý.Faizler düþecek,IMF gelmeyecek,sonuna kadar destekliyorum.Ýnþallah taraftarlarý da kendisine inanýp elindeki dolarlarý bozdurur. Siz dolara falan bakmayýn,üretime bakýn demiþ.Üretim bollaþýyorsa neden iþsizlik ve fiyat artýþlarý var onu pek anlamadým ama bizim aklýmýz o kadarýna ermediði için olabilir,çok takýlmamak lazým.
15.2.2019 tcmb fonlamasý.
Likidite açýðý 59.1 milyar TL. Keskin düþüþ devam ediyor. Bugünkü veri 2015 yýlý baþýndan beri nominal anlamda en düþük likidite açýðý.
Likidite açýðý sýfýrlanýrsa Tcmb tamamen aradan çekilmiþ olacak , bankalar ile mudi baþ baþa kalacak.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Onlenemeyen tek sey petrolun yukselisi
Gerisi hikaye
Tum ticaret ulasim isinma arinma barinma. Petrol ustunden
Ajda pekkan estetige baslamadan daha eurovizyon da aman petrol sarkisini soylediydi
Kendisini ileri goruslulugunden mutevelli kutluyorum ajda hanfendiyi
Venezuela daki Turk vatandaslari dikkatli olsunlar
Yer Ýmleri