400 000 000 000 USD BORÇ bilinen ÖZEL sektör BOrcu..KISA vadeli..
Gerçek borç bunun iki katý ..bilmediklerimiz deðil Öðretilmeyenler ve anlatýlmayanlar ÇOK..
Türkiye zaten Nostradamus kehaneti ile batacak demiþler Bunlara inandýðýmdan deðil ama adamlar ezoterik olarak Kehanetleri Geçrekleþtirmek ve aTalarýný yüceltmek için TR yi batýracaklar..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3178557
Bakýn Grafikleri yukarýdaki biraz mesaj öncesinde XU100 Dolar bazlý grafiði MEVCUT:
açýp bakýlýrsa BENÝM 24 aY önce Yaptýðým çizdiðim GRAFÝKLER ile ayný..aralýkta Yaptýðým
projeksiyon dahi bugünü gösteriyor..yani sert dolar BAZLI yükseliþi öngördüm..þuan AÇAbildiðiniz KADAR short açanlar temmuza kadar çok kazanýr..zaten temmuzdan sonraki 3 ayda ben DOLARda RALLÝ beklediðimi son 12 aydýr yazýyorum..
Belki 2019da dolar 9,13 TRY zirvesini geçemez ..ama þunu bilin ki SERT bir BOÞLUK var yukarýda..
bakýn üstteki link içinde Baþtan sona incelerseniz DOLAR/TRY grafiði var..açýp inceleyin..
Gerçekten ülke BATTI mý bu tartýþýlýr..adamlar 20 yýldýr DOLAR ý gerçek deðerinin ALTINDA tuttular..
bunun CEZAsýný ÞÝMDÝ bizim torunlarýmýz ödeyecek..
þuan DOLARIN gerçek DEÐERÝ : 17-20 TRY arasýdýr..kim ne derse DESÝN ...altýnda KALDIÐI HER gün bizim için TEHLÝKEDÝR..
HONDA dahi durumu ANLADI kaçýyor..dolar ucuzken dolara geçecek..
TÜRK iþ adamlarýnýn yaptýklarýný 2017 baþlarýnda TAM 2 YIL önce YAZMADIM MI?
en büyük ÞEKERLEME bisküvi þirketi dahi piyasaya DOLAR toplamak adýna BEBEK mamalarýný %40 ucuza SATTI..
ve KAÇTI...
bir çok iþ adamý toplandý KAÇTI bunlar ülkeye dOLAR 15 i GEÇEMDEN GERÝ GELMEZLER: demiþtim o zaman ki REEL dolar kuruna GÖRE dedim bunu þimdiki REEL kur..daha da ARTTI..
yani BATTIK..
Ben hep söyledim GRAFÝKLER videolar ile anlattým..
halen sokaktaki adama ERSOYDELTA yý takip ettin mi diyorum o kim diyor?
aç oku bak bi diyorum açýp okuyor sözde sonra CEHALET durumu yine AYNI seviyede..
CEHALET okumakla araþtýrmakla aþýlýr ama bizim insanýmýz HER cahil toplum gibi BÝLGÝ ile KARÞILAÞTIÐI zaman beynindeki
SÜRÜNGEN yapý devreye giriyor ve RED ediyorlar gerçekleri
TÜRK filmlerinde ki NAYIRR;R NOLAMAZZ::batmýþ olamayozz
Yer Ýmleri