Bir zamanlar döviz bulundurmakta suçtu.Ruhsatsýz silah taþýyormuþsunuz gibi iþlem yapýlýr yargýlanýrdýnýz üzerinizde yada evinizde döviz bulunursa.Nerden nereye gelmiþiz.
Bir zamanlar döviz bulundurmakta suçtu.Ruhsatsýz silah taþýyormuþsunuz gibi iþlem yapýlýr yargýlanýrdýnýz üzerinizde yada evinizde döviz bulunursa.Nerden nereye gelmiþiz.
Bireylerde kur farký vergiye tabi olur ise , tüm giderleri de masrafa yazýp beyanname sistemi getirmeleri gerekir.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Geride yine seçimle bir þey deðiþmeyeceðini söylemiþ arkadaþýmýz. Saygýlarýmla böyle paylaþýmlar yapmamanýnýzý rica ediyorum.
Kaybettiðinde deðil vazgeçtiðinde yenilirsin diye bir sevdiðim bir söz vardýr.
Beyaz , siyah ve gri propaganda teknikleri vardýr. Gri propagandanýn üstadý Mossad' dýr. ( Ucuz Yahudi düþmanlýðý yapmýyorum aksine severim çalýþkanlýklarýný. )
Gri propagandayý ''Þehir Efsaneleri '' diye tanýmlasam güzel açýklamýþ olurum galiba.
Seçimle bir þey deðiþmeyeceði düþüncesi sizin düþündüðünüzün aksine ülkenin iyiliðini istemeyen insanlarýn iþine yarar. Bu yüzden bilinçli olarak gri propaganda yapýldýðýný düþünüyorum.
Muhalif insanlarýn buna kolayca inanmasýný ise kabullenilemeyen, anlamlandýrýlamayan bir þeyin reddedilmesi olarak yorumluyorum.
Çok uzattým ya . Gidin oyunuzu kullanýn diyecektim niye bu kadar konuþtum ben þimdi![]()
Evet biliyorum. Zaten bu paranin karsiligi olan yazdim, bu parayi kullandi demedim.
Bugun sakin olmasinin sebebi ayrica herkes su an bekliyor. Yabanci shortlasa bizimkiler yine swaplari artirirlar ve elini kolunu baglarlar.
O yuzden bugun cok aksiyon olmadi.
Ama bunu 1 yaparsin 2 yaparsin.
Su anda dth lar tmcb nin net rezervenin 6 katina ulasti. Kimse tl de kalmak istemiyor cunku cazip degil.
Nisandan sonra olacak varsa olur. Turkiye tekrar swap olayina girismez. Aksi taktirde tahviller daha cok cikar, borsa cakilir ve bir daha kredi alamazlar yabancilardan
Yabancilarda su secim bitsin diye bekliyordur
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.mahfiegilmez.com/2019/03/...anlar.html?m=1
Cok guzel yazmis hoca
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri