Ben þikayet edeli kaç hafta geçti anca cevap geliyor. Benden sonra da çok fazla sayýda þikayet edildi. Bu kaðýtta büyük bir çete var. Nefes aldýrmýyorlar. Ýpliði pazara çýkarsa hisse rahatlar. Kimse korkudan yanaþmýyor.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Bu robot islemleri artýk iyice zivanadan çýktý. Borsa otoritesi yüksek hacim uðruna düzenleme yapmýyor. Bunlar gibi süzme umumhanede çocuklarýda at oynatýyor. Tahta bir yerinize kaçana kadar oynamaya niyetiniz var gibi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Meri lynch ý görüyosun dimi sn ferden. 2 günde 600bin satti 8.5 ve üzerinden þimdi 8.2 lerden topluyor. 100bin artýda bugün. La bunlar mali götürüyor biz hamallýk yapar 3 kuruþ artý görünce seviniriz.
Sayýn Memurum bu sert silkelemenin sonu elbette gelecek. Dönüþler hep beklenmedik zamanlarda oluyor.
Çok iyi trade imkaný verdi deðerlendirebilene tabii. Ytd.
gayet güzel döndü açýkçasý böyle döneceðini düþünmüyordum
demek ki son 1 haftalýk yükseliþlerde ciddi alýcýlar gelmiþ diye düþünüyorum
býrakmadýlar hisseyi..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/905605
15.09.2020 tarihli açýklamamýzda, Þirketimizin, Ýstanbul'da inþasý devam etmekte olan Ataköy-Ýkitelli Metro Projesi'nin metro tünelleri elektrik iþlerine yönelik olarak verdiði 4.200.000 Euro+KDV tutarýndaki teklifin kabul edildiði ve ihalenin Þirketimiz lehine sonuçlandýðý, Ýþveren ile alt yüklenici sözleþme görüþmelerine baþlandýðý kamuya duyurulmuþtu.
Sözleþme görüþme sürecinde, bu aþamada, sözkonusu elektrik iþleri ihalesinin Ýkitelli Bahariye arasý iki istasyon ile sýnýrlý Tünel Genel Elektrik Ýþlerine iliþkin sözleþme imzalanmasýna karar verilmiþ, sözleþme imza süreci bu çerçevede sonuçlanmýþtýr.
Sözleþme tutarý 835.351 EURO+KDV olup, iþin 45 günde bitirilmesi planlanmaktadýr:
Kamuoyuna ve Sayýn Ortaklarýmýza saygý ile duyurulur.
4.200.00 Euroluk iþin 835.351 Euroluk kýsmý yapýlacakmýþ..
Nasýl bir Ýþ anlamadýk? Yani baþlangýç olarak mý bu iþ yapýlacak, yoksa diðer iþler askýya mý alýndý ?
Niye tam olarak açýklamazlar hayret ediyorum ya, hep muallak kalýyor bildirimler...
Anlayan varsa açýklarsa seviniriz.
Son düzenleme : AhiOsman54; 28-01-2021 saat: 20:37.
Yer Ýmleri