Sn. Atýlgan;
Sanýrým 4-5 yýl olmuþtur tanýþýklýðýmýz.
Gerçekten çok iyi bir þirket. Adýmlarýný saðlam atýyor. Bist'e yakýþýyor Orge.
Fakat ben elimde sürekli olarak tutmuyorum. Bilanço takibi yapýyorum. Beðenirsem giriyorum; beðenmezsem çýkýyorum.
Fakat genelde elimde 6-9 ay süre ile tutmaya çalýþýyorum.
Sað olsun beni üzmeyen kaðýtlardan oldu. Seviyorum Orge'yi.
Bu arada, kendim orta vadeli giriþ-çýkýþlar yapsam da iki çocuðum için uzun vadeli biriktiriyorum.
Halen daha emekleme safhasýnda olduðumuzu, en az birkaç kat büyüme potansiyeli olduðunu düþünüyorum. Hele ki yurt dýþýna açýlýrsa resim o zaman daha da güzelleþecektir.
Bol kazançlar olsun.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
valla buralardayýz dostum ama umduðumuzu bulamadýk bunca zamandýr. temettü vermedi, bir yurtdýþý haberi gönderemedi.
Orge her zaman olduðu gibi, kasýntýlý bir kaðýt...
Karlýlýk diðer þirketler gibi bir bozulup bir düzelmiyor. Gayet istikrarlý.
Ýyi yönetiliyor. Ýþ alma kapasitesi yüksek. Potansiyeli de var, beklentisi de.
Ayrýca ederinin oldukça altýnda fiyatlaniyor.
Ama o beklenen sýçramayý bir türlü yapamýyor.
Üzücü ama gerçek olan bu.
Yurt dýþýndan is alacaðýz yakýn zamanda dediler. Bir yýl geçti üzerinden hala bir gelisme yok.
Yine de enseyi karartmadan, umudumuzu korumaya devam ediyoruz.
Geçen hafta Gedik Yatýrým, Muhlenkamp Filtresi isimli analiz yöntemini Bist'e uygulamýþ ve filtreye takýlan 5 hisseden biri Orge olmuþ. Diðer bir hisse de orta vade elimde tuttuðum Aksen. Kendi adýma sevindim doðrusu.
Orge'nin mevcutta devam eden isleri ve backlogu sayesinde 4. çeyrek ve onu izleyen en az 2 çeyrek boyunca oldukça iyi bilanço açýklayacaðýný düþünüyorum. Sabiha Gökçen hattýnda çalýþmalarýn baþlamasý, yeni iþ iliþkileri ve yurtdýþý haberleri de katalizörümüz olur.
ASUS_Z010D cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Saðlýklý mutlu esenlik içinde nice seneler ortaklar..
CLT-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri