net borç 17 .240 milyondan
10.309 milyona düþmüþ, borç yok hükmündedir artýk![]()
net borç 17 .240 milyondan
10.309 milyona düþmüþ, borç yok hükmündedir artýk![]()
favök 2018/ 45.286.644
........2019/ 55.402.491
net KAR
????????????????????????????*
Bilanço güzel, ama aklýma bir nokta takýldý.
CEO Nevhan Gündüz, açýklamalarýnda net satýþlarý %20 arttýrmayý baþardýklarýný söylemiþti.
Net Satýþlar
2018/12 128.4M
2019/12 140.8M
Artýþ %9.6, %20 deðil.
Neden durum böyle? Ben mi bir yanlýþlýk yapýyorum acaba?
Teþekkürler.
Bu firmada öyle uçuk kaçýk kar deðiþimleri olmaz, yaptýðý yapabileceði iþ belli. Ceo nevhan'ýn bol bol konuþacaðýna bir an önce yurt dýþýndan da iþ alabileceðini göstermesi lazým. Taahhüt firmalarýnýn iþ yükleri önemlidir ve beklenmedik planlanmamýþ ön görülmeyen bir büyüme de olur. yeterki ciddi bir ihale alabilsin, gerisi eleman bulma iþi o da(iþsisz) tonla var.
Saðlam ve kurumsal yönetilen bir þirket böyle devam ederse orta ve uzun vadede güzel yerlere gelecektir. Yan þirketlerinin olmamasý da gayet olumlu. Her þirketin büyük döngüler içinde büyük sýçrayýþ zamanlarý vardýr. Artýk fark edilme zamaný geldi orgenin.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
CEO'nun açýklama yapmasý, þirketin durumu hakkýnda bilgi vermesi güzel. Þirketin þeffaflýðýný arttýrýyor. Ama yukarýda bahsettiðim gibi bir tutarsýzlýk var ya da ben bir þeyleri yanlýþ hesaplamadým. Bunu anlamak önemli, çünkü faaliyet raporunda 2020 için %20 net satýþ büyümesi gerçekleþtirmeyi planladýklarýný yazmýþlar. Yine yýl sonunda %20 hedeflenip %10'la biterse hisse deðerini tahmin edemeyiz veya olmasý gerekenden yüksek tahmin ederiz. Yatýrýmcýnýn zararýna olur.
lanet olsun kaçan para bana göre servet
eczyattan geldim
ne halt yemeye aldýn onca malý????????????*
Yer Ýmleri