O kurumsal, malý piyasaya 6 dan çakmýþtýr.
Redmi Note 5A Prime cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kurumsal, malý piyasaya 6 dan çakmýþtýr.
Redmi Note 5A Prime cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hýzla giderse 2 hafta sonra hissesi olan hesapta 0 (sýfýr) görecek sanki
Öyle bir hýzda düþtü ki, bu patronun kontrolu dýþýnda olamaz
Patron spekulatorun alasýný yaþatýyor
Tamam yaþat yaþatta, insanlarý kandýrma ;
Kendi alým haberini verdiðinde kaç liraydý 5.40'lar, geri alým yapacaðým dediðinde ne kadar dý? 4,60'lar
Þimdi kaç lira ? 3.70'ler
Tarihe not düþelim...
Herhalde patron 3.30'larý bekliyor
Ben daha önce 3.30'lar dediðimde olmaz deniyor du ancak manyaga bagladýðý için olur mu olur....
Alýcý yok. Seyrediyor patron tam aradýðý gün geldi. Halka aciklik oraný fazla biraz azalýr belki.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Patron sevinçten dört köþe olmustur kesin. Çöp fiyatlardan mallanacak.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Patron için süpriz deðil ki... Zaten satan kendi alacak olan kendi... Yanlýz adam hep ayný numarayý yapýyor. Düþüþ baþladýðýnda millete iyi patron imajý için alýyorum destek oluyorum hikayeleri sonra aþaðýya basmalar... Bezdirip toplama harekatý.
Birde hep ayný nakarat Yurt dýþý iþ alacaðým falan...
Þöyle bir araþtýrdým... Son 10 yýldýr Orge hep bunu söylüyor...
elbet bir gün iþ alýr yurtdýþýndan ancak patron samimi deðil, yatýrýmcýsýný da zerre düþünmüyor
Þimdi hisseyi kötülüyorsun diyen olabilir ancak ben kötülemiyorum kendi gözümden gördüklerimi aktarýyorum.
Ýlk bedelsizde aynýsýný yaðadým onun için bu sefer akýllandým ve 3.30'dan beri alýyorum. Tahminim bir 10% daha aþaðýlarý belki görür sonrasý mý? Patronun mal toplama hýzýna baðlý
Saðlýcakla kalýn... Para gelir gider ancak güven olmazsa iþte böyle F/k'sý Borsa'da en ucuz hisselerden biri olarak kalýrsýnýz.
Eyvallah. Sizde.
Patron yaþýyor mu gören var mý tvlerde. Mal çakmak marifet deðil bu günlerde çýk TV'ye. Tamam piyasalar çok çöktü. En önde sen çöktün. TV çýkýp manipülasyona yeltenirsen haksýz beklenti oluþturup yatýrýmcýyý yaniltmaktan þikayette bulunacaðým.
Yer Ýmleri