Vaaayyy... Ýþler arka arkaya geliyor. Bu baya iyi oldu. Bu kadar sabrettik artýk meyvelerini toplama zamani gelmiþti...
Vaaayyy... Ýþler arka arkaya geliyor. Bu baya iyi oldu. Bu kadar sabrettik artýk meyvelerini toplama zamani gelmiþti...
Kap'larýn ard arda gelmesi çok anlamlý oldu. Þirketin yatýrýmcý iliþkileri muazzam . Ne diyeyim etme bulma, dünyasý inþallah bu iþin içindekiler layýðýný bulur.
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Þirketimizin devam eden iþleri arasýnda yer alan Kabataþ-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Þ.'nden, Acil Kaçýþ Þaftý Genel Elektrik Ýþleri'ne yönelik 69.666,54 EUR+KDV ve 304.194,45 TL+KDV tutarýnda ilave sipariþ alýnmýþtýr.
Böylece Kabataþ-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde toplam sözleþme büyüklüðümüz â€*6.112.061,61‬ EUR+KDV ve 3.054.743,77‬‬ TL+KDV tutarýna ulaþmýþtýr.‬‬
Ýþin 45 günde bitirilmesi planlanmaktadýr.
Kamuoyuna ve Sayýn Ortaklarýmýza saygý ile duyurulur.
Maþallah maþallah Orge titredi ve kendine geldi.
F/K10 benim hedefim...
Orge bu direkt hedefe de gider zigzag da çizer ancak trade etmeyi býrakýp bekleyeceðim.
Hadi bakalým bu zamana kadar biz konuþtuk artýk Orge konuþsun
Saðlýcakla kalýnýz
hala neden tavan olmadý ki bu))
Ben 7.70'in çetin geçeceðini düþünüyorum...
Oralarda trade denerim.
Saglýcakla kalýnýz...Org.pdf
Tavanda kaç bekleyen var... Paylasabilirmisiniz...
Yer Ýmleri