Lanet hisse, kendide şurda dursun kazandiracagi parada. Bu kadar kendinden nefret ettiren başka bir hissem olmadı. Her yerleri ayrı oynuyor. Pandemide mail attım adamlar kafa buluyor resmen. Yok işleri durmamış olumsuzdurum yok ne açıklaması falan filan. En son attığım soruları bile sabunlama cevaplarla gecistirmisler. Karşınızda çocuk var sanki. Ben adamlar uyarıyorum sıkıntılı durumlarınız var yatırımcı olarak rahatsızım diye. S2ne takan yok.
Adamları SPK ya şikayet ediyorsun karakter bile yetmiyor yaptıklarını anlatmaya. Anlatsan ne yazar. Somut delil göstermen lazım. Sanki hesap sahiplerinin ip numaraları, isimleri vs bilgiler varda vereceksin. Hepsi hikâye. Düşmeyeceksin böyle şirketlerin kucağına. Geçen sene Şubat ayında aldığımda temel temel diye millet topuklama kaçıyordu bugün anladım neden kaçtıklarını.

Originally Posted by
Zülfü Aşkın

[/IMG]
ORGE........ Değerleri çok güzel.....Biraz sabır lazım sıra buna da gelecek.........
NAKİT ORAN 0,20 den büyük olacak
CARİ ORAN 2 den büyük olacak
KALDIRAÇ ORANI 0,50 den küçük olacak
BORÇLARIN ÖZSERMAYEYE ORANI 0,50 ile 1 arası olacak
LİKİT ORAN 1 nin üstünde olacak.............Benim için geçerli Değerler.......
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Yer İmleri