Eywallah, takaslarý daha çok seviyorum günlük iþlemler çok ilgimi çekmiyor,
iþ, ak, garanti sýrtlamýþ ,
Merill burada görünmüyor, sadece günlük iþlem mi yapmýþ/yapýyor bunlar,
teþekkürler emeðinize saðlýk,
Bizim emeklilik fonlar risk almýyor fazla sanki, hep bist 30 ve piyasa deðeri yüksek þirketlere yükleniyorlar
halbuki büyüyen küçük pd li þirketler de uzun vade için oldukça potansiyel barýndýrýyor bana göre,
bu sebeple borsa fonlarýndan çýkýp kendim hisse almaya baþladým,
emeklilik fonlarýnýn çýkmasý benim için sorun deðil bu sebeple,
Düþ kaný bozuk Allahsýz kitapsýz kaðýt.
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
https://twitter.com/GokhanOzturk39/s...42009287413763
Orge ve benzeri karýna ve büyümesine karþýn hakettiði þekilde fiyatlanamamýþ hisselerde bekleyenler için okunmasý gereken güzel bir paylaþým, benim en beðendiðim tespitlerden biri þu;
"Þirketlerinizin 3 ay da bir yayýnlanan bilançolarýný takip edin.Finansallarýn da,satýþlarýn da,kârýn da sorun yoksa devam edin."
Bunun yüzünde kaçan hisseler goody, aksen, kords. Kozaal. Hatta kords aldým, patronun deli sacmalari yüzünde geri verdim. Kendi þirketi övüp mal boþaltan patrona ne denir bilmiyorum. Samiyetsizlik, güvensizlik parçadan akýyor.
Kaðýdýn elbirliðiyle ýrzýna geçtiler. Sizin yönettiðiniz þirketin ticaret sicil gazetesi kaydýný, esas sözleþmesi vs gelmiþ ve geçmiþleri rahmetle yâd ederim.
Orge diye þirketmi olur. Ýsminde hayýr yok.Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Yer Ýmleri