Iki tane aracý kurum tahmini gördüm orge ile ilgili. Bir tanesi 45 digeri 55 mln tl net kar tahmininde bulunmuþ.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Iki tane aracý kurum tahmini gördüm orge ile ilgili. Bir tanesi 45 digeri 55 mln tl net kar tahmininde bulunmuþ.
SM-M515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dalgamý geçiyorlar, bak burada dursun en az 90 milyon kar var aþaðýsý kesin tirpanlanmis olur.
Dip notlara bakýn 103 milyon Euro artýsý var þirketin.
Ciro patlamýþ, kar marjý patlamýþ þaka gibi ,
Hatta býraksýnlar bu iþleri.
90 milyondan az gelsin ülkeyi terk ederim
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu kurla en az 13 TL ederi var.
O fiyat bile 2017 fiyatý.
Ges de ciddi büyüme potansiyeli olan bir firma.
Elektrik taahhüt iþinde tek tabanca.
Bu fiyatlar þaka gibi
Ciro 36 milyondan 150 milyon
Vök 9 milyondan 60 milyon.
Fiyatlama yok.
Tam ölü balýk.
Göreceðiz yýl sonu.
Bofa debelen dur.
Yaltakcisi tacirler finans, halk.
Göreceðiz bakalým neler olacak
Benim bahsettiðim 2.ceyrek yani 3 aylik kar tahmini. Siz 2.ceyrek icin mi 90 mln tl bekleniyorsunuz.
Kur riski tablosuna gore usd den 700 bin zarar euro dan 7.4 mln kar yaziyor. Nette 6.7 mln kar var doviz pozisyonundan.
SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimizin, Kocaeli ilinde inþasý devam etmekte olan Gebze - Darýca Metro Projesi'nin, Depo ile Gar Arasý Çift Tüneller Elektrifikasyon Ýþlerinin yapýmýna yönelik olarak verdiði 1.625.000 EUR+KDV ve 14.600.000 TL+KDV tutarýndaki teklifin kabul edildiði ve ihalenin Þirketimiz lehine sonuçlandýðý Ýþveren Eze Ýnþaat A.Þ. tarafýndan Þirketimize bildirilmiþtir. Ýþveren ile sözleþme görüþmelerine baþlanmýþtýr.
Ýþin 365 günde tamamlanmasý planlanmaktadýr.
Sözleþme görüþmelerinin olumlu ya da olumsuz þekilde tamamlanmasý sonrasýnda gerekli açýklamalar yatýrýmcýlarýmýz ve kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Kamuoyuna ve Sayýn Ortaklarýmýza saygý ile duyurulur.
Bugün ORGE hareketlilik olabilir.
10.45 sonrasý düzeltmesini yaptýðý söyleniyor.
Yer Ýmleri