Ýyi Pazarlar TÜRK MÝLLETÝ
Ýyi Pazarlar TÜRK MÝLLETÝ
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
bir halt olacaðý yok.
Ýyi pazarlar kafe .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul'un Beyoðlu ilçesinde 5 katlý bir binanýn 2. katýnda henüz bilinmeyen bir nedenle yangýn çýktý. Yangýnda ölü sayýsý dörde yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çocuk Saðlýðý ve Hastalýklarý Uzmaný Dr. Savan Günay:
Bir çocuk doktoru olarak size söylüyorum;
Ülkeye 4,5 milyon Suriyeli doðurgan çift almakla beraber 1 milyon 800 bin aþýsýz - bazý kaynaklarda 2 milyon Suriye uyruklu çocuk aldýnýz...
Ülkemin son 30 yýlda emek emek, ilmik ilmik yapýlan demografik aþý haritasýný deðiþtirdiniz...
30 yýldýr görülmeyen kýzamýk hastalýðýný hortlattýnýz, Türk çocuklarý 30 sene sonra kýzamýk geçirir oldu...
Ýlk olarak batý Þeria ve Gazze’den kontrolsüz geçiþ suretiyle, el ayak aðýz hastalýðý hortladýðýnda bakanlýðý uyarmýþtým. O dönemim Saðlýk Bakaný kýsa bir çalýþma baþlatmýþtý...
Sonra Suriye faciasý ile olay kontrolsüz bir hale geldi ve ülkenin aþý politikasýnýn ruhuna el Fatiha okudunuz...
Yine 30 yýlda sýklýðý elimizde saðlýklý bir veri olmadýðýna göre 1000‘de 2 ye düþen Su Çiçeði hastalýðýný %100 de 4 e fýrlattýnýz...
Eredike ettiðimiz (yani sýfýrladýðýmýz) el ayak aðýz hastalýðýný 10.000 (on binde 1 görülürken) %2 görülür hale getirdiniz…
Ölüyü hortlattýnýz…
Bunlar tehlike belirticisi rakamlardýr…
Bu sektörde çalýþanlar iyi bilir...
Sýnýr kapýlarýnda aþý yapmak 1,5 milyon çocuk geldikten sonra aklýnýza geldi. Ama elimizde veri yoktu ve buda baþarýlamadý...
Önünüze geleni ülkeye aldýnýz...
Almayýn demiyorum. Ama kontrollü alýnýz. Böylece aþýlanmýþ çocuklar ve aþýlanmamýþ çocuklarla, aþýlanmýþ olanlarýnda immün (baðýþýklýk) sistemi bozuldu. Bu hiç bir ülkenin yaþamamasý gereken büyük bir hatadýr!
Size söylüyorum, sayýn Saðlýk bakaný! Biz 50 yýl bu hastalýklarla tekrar mücadele edeceðiz...
Kim için...?
Ne için...?
Ne adýna...?
Benim çocuklarýmýn bahar yaþadýðý bu iklime, kontrolsüz 2 milyon aþýsýz çocuk sokarak, ülkeyi 50 yýl öncesine götürdünüz. Bunun acý faturasýný Türk çocuklarý daha sonraki yýllarda ödeyecek...
Ya siz ne ödeyeceksiniz???
Ben ülkemin meftunu, aþýðýyým. Gerçek budur ve benim halkým bu gerçekleri bilmelidir!
Dr. Savan Günay
(Çocuk Saðlýðý ve Hastalýklarý Uzmaný)
Ankara'da sporcularý taþýyan minibüs devrildi, 1 kiþi hayatýný kaybetti, 17 kiþi de yaralandý.
%1.71.. %1.29... %1.05...
Bu izlenme oranlarý Baþkaný görenin derhal kanal deðiþtirdiðini gösteriyor..
https://odatv.com/erdoganin-televizy...-03031905.html
Yer Ýmleri