Originally Posted by
refaba
Aynen,zamanýnda mühürsüz oy davasý vardý,onu son anda devreye sokturdu hükümet YSK'ya,çoðuna muhalefet itiraz etti,zatýn birisi atý alan Üsküdarý geçti diye dalgasýný geçti,benim tahminim 44-56 idi her 2 seçimde,ortada dönen oylar 2 milyon cývarýydý,demekki bu sefer tufaya gelmiþler sayýmda aklý baþýna gelmiþlerki,2 defa sistemi durdurdular,Ýstanbulda oylar kafa,kafaya gelince iyice sapýttýlar,98.8'de sistem durdu,tam 14 saat sürdü,saat 10'da mecbur YSK baþkaný açýklama yaptý,Ýmamoðlunun önde olduðunu söyledi,anadolu ajansýnada çamur atarak,ben bu kurumu ne tanýrým nede ben bilgi veririm dedi,burasý önemli ''kimden bilgi alýyor bilmiyorum,anadolu ajansý saat 14 cývarý veri vermeye baþladý,bu 14 saat içinde ne planlar yapýldý bilmiyoruz...iþte zorlamalarýný bundan ibaret olarak düþünüyorum,zatýn birisi ise hala 15 büyük il diyor 16'cý yok aðzýnda yani Ýstanbul,bakalým bu iþin ucundan ne çýkacak,bu arada ABD aramýþ ne oldu sonuçlar diye maþak geçmiþ...þu anda panikleri üst düzeyde diyebilirim...onlarda bilemiyorlar ne yapacaklarýný,kurumlar arasý çatýþmayada neden oldular...bizde merak edip sonucu bekliyoruz mecbur.
Yer Ýmleri