Tanzim satýþ çadýrlarýna raðmen
![]()
Tanzim satýþ çadýrlarýna raðmen
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
"Ekrem Ýmamoðlu'na bir kötülük yaparlarsa..."
Ýþte Rýfat Serdaroðlu’nun yazýsý:
YALANIN ÖRTÜSÜ KISADIR
“Yalanýn örtüsü kýsadýr!” Önünüzü örtmeye çalýþýrken, kýçýnýz açýkta kalýr!
Yalanýn örtüsü ne kadar kýsa ise, doðrunun örtüsü aksine çok büyüktür.
Siz doðruyu konuþtuðunuzda hem sizi hem sevdiklerinizi sarar sarmalar, korur.
Hele ülkeyi yönetme sorumluluðunu üstlenmiþ siyasetçilerin, kendi milletine yalan söylemeleri büyük suç ve günahtýr.
Bu yalanlarý, ýsrarla ve sürekli olarak tekrarlayanlarýn suçlarý asla affedilmez.
Türk Milletine yalan söyleyenler ise 31 Mart’ta olduðu gibi, þamarý yerler.
28 Mart 2019 tarihinde yani 7 gün önce (31 Mart 2019 Yerel Seçim Tahmini) baþlýðýyla bir yazý sunmuþtum.O yazýda, Türkiye’nin içinde bulunduðu þartlarda (AKP ve MHP’nin devlet olanaklarýný kanunsuzca kullanmalarý, TRT-AA’nýn AKP militaný olmasý, haram parayla oluþan yandaþ medyanýn çarpýtmalarý, Valilerin AKP Ýl Baþkaný, Kaymakamlarýn AKP Ýlçe Baþkaný gibi çalýþmalarý, Türk Milletinin sürekli hapse atýlmakla tehdit edilmesi, seçime haram para karýþmasý vs.) seçim tahmininin zor olduðunu ifade edip þu gerçeðin altýný çizmiþtim;
2014 Yerel Seçimleri sonucu 30 Büyükþehir Belediyesinde yaklaþýk 61 milyonnüfus vardý;-
AKP, bu nüfusun yaklaþýk 30 milyon nüfusu kontrol ediyordu! Yani %50’sini!
-MHP ise, yaklaþýk 4 milyon nüfusu kontrol ediyordu! Yani %6,5’unu!
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonucunda;30 Büyükþehir Belediyesindeki yaklaþýk 63 milyon nüfusun;
-AKP, 21 milyon nüfusu kontrol edebiliyor!
Yani %31’ini!-MHP ise, 1,3 milyon nüfusu kontrol edebiliyor!
Yani %2,5’uðunu!AKP, temsil ettiði nüfusta %50’den, %31’e düþmüþ.
MHP ise, %6,5’tan %2,5’a düþmüþ…
Her türlü melanete raðmen, iþte Cumhur Ýttifakýnýn düþtüðü durum budur!
Bazý okurlarýmýzýn aklýna “Nüfus Kontrolü” ne demek, diye bir soru gelebilir.
Halka hizmetten baþka amacý olmayan, dürüst belediyecilikte elbette ki böyle bir þey yoktur.
Fakat, her sokaðý-her parký-her caddeyi-her araziyi-her ihaleyi rant kapýsý olarak gören partilerin ilk iþleri nüfusu kontrol ederek, þehirde yaþayanlardan çalmak, hýrsýzlýk yapmaktýr.
Hiçbir iþletme gideri olmayan Ýstanbul’daki Otoparklarýn bile ZARAR etmesi (!) baþka nasýl açýklanýr ki?Þimdi soru þu olmalý;“Bundan sonra ne olacak?
AKP ne yapacak?”Ýsterseniz bu sorunun yanýtýný Cumhurbaþkaný Sayýn Erdoðan versin;
Erdoðan, Ýstanbul’da partisinin Geniþletilmiþ Ýl Danýþma Meclisinde konuþtu;“Unutmayýn, Ýstanbul’da teklersek, Türkiye’de tökezleriz.
Ýstanbul’u saðlam tutarsak Türkiye’de de Dünya’da da bizi yýkacak güç tanýmýyoruz. Ýstanbul’da metal yorgunluðu olursa, Türkiye’de paslanýrýz.
”Ýstanbul’a böylesine “Divane Kuþu” gibi aþýk ve elinden kaptýrmak istemeyen bir anlayýþ var iken, Ýstanbul Valisini ve Emniyet Müdürünü uyarýyorum.
Eðer, o arabasýnýn önüne polis eskortu verdiðiniz mafya bozuntularý, bu çocuða (E. Ýmamoðlu) bir kötülük yaparlarsa tepeden týrnaða kadar hepiniz,Türk Milletinin gazabýndan kurtulamazsýnýz…
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/e...sa-229059h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
digitürk doðum günüm nedeniyle 6 gün boyunca tüm kanallarý beleþ yapmýþ![]()
bir halt olacaðý yok.
Üretim olmadan.
Çiftçilere destek olmadan yani üreten çiftçiye
Yok yat yattýðýn yerden para al dediklerimiz deðil.
O durumda bile yani elindeki üretimin alýnmasýna raðmen oy verildi.
TMO aðýrlýklý devrede olmalý destekleme alýmlarý yapýlmalý.
Planlý üretim yapýlmalý.Tabi bu nedir.Bilen bir yönetimimiz yok.
Bunlar yapýlmaya baþlasa bile verim 3-5 yýlda alýnýr.
15 yýldýr gýda ben ben diyordu ve hala görmezden gelindi.
Yeni gelin gibi ne yaparlarsa yapsýnlar hep halýnýn altýna süpürmek oluyor.
Deneye deneye her adýmlarý delik.(KEVGÝR)
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ellerinden gelse seçimide kaldýracaklar,bunlarýn hayali hilafet de desi bizim gibi çaðdaþ ATATÜRK ilkelerini benimsemiþ adam gibi adamlarýn olmasý
Borsada aldýðýn hissenin deðil patronunun TEKNÝÐÝNE,TEMELÝNE iyi bakýn. Yazdýðým herþey varsayýmdýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
Oslo'da Habur'da Dolmabahçe'de PKK/hdp'lilerle alt üst olurken kameraný nerene sakladýydýn Kabataþ gelini?
https://odatv.com/vid_video.php?id=8G2BG
2014 ankara seçimi fark 29.000 geçersiz oy 135.000 chp: geçersiz oylar sayýlsýn akepe: hazmedemiyorlar
2019 istanbul seçimi fark 27000 geçersiz oy 297.000 akepe: geçersiz oylar sayýlsýn chp:eþitlik istiyoruz kýsasa kýsas akepe:hazmedemiyorlar![]()
ulen hemen bir genel seçim olsa da hangi mahallede sokakta top oynuyosanýz oraya gidin geri...çocuk bunlar la ya...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri